غذایی دوستداشتنی و آسان که در دستنوشتههای قدیمیام پیدا کردم.این خوراک یکی از نجاتدهندههای ما در ایام زندگی دانشجویی بود. فکر میکنم این دستور غذایی را ازمجلههای قدیمی «بوردا» برداشتهام که اگر یادتان باشد چند صفحه آخر آن با عکسهای اشتهاآور غذا پر شده بود و یکی از جذابیتهای دوران کودکی من بود.خلاصه آنکه این غذای ساده که در دوران دانشجویی یعنی ۱۹-۱۸ سال پیش بین ما «ماکارونی سفید» نام داشت، خیلی محبوب بود و گاه دوستان دیگری را هم به خانه دانشجویی کوچک ما میکشاند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- پاستای لینگویین: ۳۰۰ گرم
- قارچ: ۱۵۰ گرم، ورقهورقه
- سینه مرغ آبپز: یک عدد،خردشده
- پیاز یا پیازچه ساطوری: یکسوم پیمانه
- سیر: یکی، ۲ حبه، ساطوری
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- شیر: ۲۰۰ میلیلیتر پودر
- پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ میلیلیتر
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- کره را در یک تابه یا قابلمه بزرگ و گود روی شعله متوسط آب کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۲ – قارچ را اضافه کنید، شعله را زیاد کرده تا قارچ آب نیندازد، اما مواظب باشید سیر و پیاز نسوزد. شاید گاهی لازم باشد برای چند لحظه تابه را از روی حرارت بردارید.
۳- شعله را کم کنید. کمی نمک و فلفل پاشیده و مرغ را اضافه کنید. شیر را روی مواد ریخته و صبر کنید تا ریز جوش بزند. پاستای پخته را اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید. هنگامی که پاستا گرم شد و نشاسته آن سس پاستا را غلیظ کرد، خوراک را در ظرف کشیده و خامه را روی آن بدهید. پنیر را نیز روی آن بپاشید.
نکات:
۱ – میتوانید خامه را همراه شیر اضافه کنید. در این صورت غذا طعم بهتری میگیرد.
۲ – به جای پنیر پامرزان از موتزارلا استفاده کنید.
۳- به جای سیر از ۲ قاشق چایخوری پودر سیر اضافه کنید.
۴ – برای معطرتر شدن غذا ریحان یا جعفری ساطوری به آن اضافه کنید.