دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

چیکن لینگویین چیکن لینگویین

چیکن لینگویین,آموزش آشپزی,برگر، برگر مرغ، ساندویج مرغ، طرز تهیه برگر، طرز تهیه برگر مرغ، طرز تهیه کباب مرغ، مرغ، مرغ برگر، مرغ کبابی، همبرگر، همبرگر مرغ، چیکن، چیکن برگر، چیکن کبابی، کباب، کباب مرغ,غذاهای اصلی

چیکن لینگویین چیکن لینگویین

غذایی دوست‌داشتنی و آسان که در دستنوشته‌های قدیمی‌ام پیدا کردم.این خوراک یکی از نجات‌دهنده‌های ما در ایام زندگی دانشجویی بود. فکر می‌کنم این دستور غذایی را ازمجله‌های قدیمی «بوردا» برداشته‌ام که اگر یادتان باشد چند صفحه آخر آن با عکس‌های اشتهاآور غذا پر شده بود و یکی از جذابیت‌های دوران کودکی من بود.خلاصه آنکه این غذای ساده که در دوران دانشجویی یعنی ۱۹-۱۸ سال پیش بین ما «ماکارونی سفید» نام داشت، خیلی محبوب بود و گاه دوستان دیگری را هم به خانه دانشجویی کوچک ما می‌کشاند.

غذایی دوست‌داشتنی و آسان که در دستنوشته‌های قدیمی‌ام پیدا کردم.این خوراک یکی از نجات‌دهنده‌های ما در ایام زندگی دانشجویی بود. فکر می‌کنم این دستور غذایی را ازمجله‌های قدیمی «بوردا» برداشته‌ام که اگر یادتان باشد چند صفحه آخر آن با عکس‌های اشتهاآور غذا پر شده بود و یکی از جذابیت‌های دوران کودکی من بود.خلاصه آنکه این غذای ساده که در دوران دانشجویی یعنی ۱۹-۱۸ سال پیش بین ما «ماکارونی سفید» نام داشت، خیلی محبوب بود و گاه دوستان دیگری را هم به خانه دانشجویی کوچک ما می‌کشاند.

چیکن لینگویین,آموزش آشپزی,برگر، برگر مرغ، ساندویج مرغ، طرز تهیه برگر، طرز تهیه برگر مرغ، طرز تهیه کباب مرغ، مرغ، مرغ برگر، مرغ کبابی، همبرگر، همبرگر مرغ، چیکن، چیکن برگر، چیکن کبابی، کباب، کباب مرغ,غذاهای اصلی

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •  پاستای لینگویین: ۳۰۰ گرم
  •  قارچ: ۱۵۰ گرم، ورقه‌ورقه
  •  سینه مرغ آبپز: یک عدد،‌خردشده
  •  پیاز یا پیازچه ساطوری: یک‌سوم پیمانه
  •  سیر: یکی، ۲ حبه، ساطوری
  •  کره: ۲ قاشق غذاخوری
  •  شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر پودر
  •  پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
  •  خامه: ۲۰۰ میلی‌لیتر
  •  نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- کره را در یک تابه یا قابلمه بزرگ و گود روی شعله متوسط آب کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

۲ – قارچ را اضافه کنید، شعله را زیاد کرده تا قارچ آب نیندازد، اما مواظب باشید سیر و پیاز نسوزد. شاید گاهی لازم باشد برای چند لحظه تابه را از روی حرارت بردارید.

۳- شعله را کم کنید. کمی نمک و فلفل پاشیده و مرغ را اضافه کنید. شیر را روی مواد ریخته و صبر کنید تا ریز جوش بزند. پاستای پخته را اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید. هنگامی که پاستا گرم شد و نشاسته آن سس پاستا را غلیظ کرد، خوراک را در ظرف کشیده و خامه را روی آن بدهید. پنیر را نیز روی آن بپاشید.

نکات:

۱ – می‌توانید خامه را همراه شیر اضافه کنید. در این صورت غذا طعم بهتری می‌گیرد.

۲ – به جای پنیر پامرزان از موتزارلا استفاده کنید.

۳- به جای سیر از ۲ قاشق چای‌خوری پودر سیر اضافه کنید.

۴ – برای معطرتر شدن غذا ریحان یا جعفری ساطوری به آن اضافه کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه فیله مدالیون فیلوی سبزیجات شکم پر

طرز تهیه لازانیا تهیه غذا در مایکروویو

لازانیای پنیر و اسفناج لازانیا لقمه ای

یک ناگت خوشمزه مخصوص گیاهخواران طرز تهیه ناگت

پورک پنیر و اسفناج رولت پنیر و اسفناج

دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر ماهی کباب بندری

طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز صحیح تهیه ذرت مکزیکی

سیب زمینی تنوری کوکو سیب زمینی

روش پخت مرغ بریان رولت کلم

چیکن استروگانف چیکن