دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

پورک پنیر و اسفناج رولت پنیر و اسفناج

اسفناج و پنیر,املت اسفناج,اسفناج,غذاهای اصلی,کره,املت رولت,آموزش آشپزی,رولت اسفناج,رولت تخم مرغ,شیر,پنیر پیتزا رنده شده,پنیر,املت,تخم مرغ,پورک پنیر و اسفناج,رولت اسفناج و پنیر,تابه,رولت پنیر و اسفناج

پورک پنیر و اسفناج رولت پنیر و اسفناج

۱ – ابتدا اسفناج را کاملا خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. سپس آن را از حرارت برداشته در یک سبد دانه ریز قرار دهید تا آب و روغن اضافی آن خارج شود.  در ظرف همزن کره نرم و پنیر خامه‌ای و خامه و تخم مرغ را مخلوط کنید سپس پنیر صبحانه را رنده کرده و به آنها اضافه می‌کنیم و همچنین اسفناج خنک شده را.

ابتدا اسفناج را کاملا خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. سپس آن را از حرارت برداشته در یک سبد دانه ریز قرار دهید تا آب و روغن اضافی آن خارج شود…

 

اسفناج و پنیر,املت اسفناج,اسفناج,غذاهای اصلی,کره,املت رولت,آموزش آشپزی,رولت اسفناج,رولت تخم مرغ,شیر,پنیر پیتزا رنده شده,

مواد لازم:

  • پنیر صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • خمیر فیلو: ۲۰ برگ
  • پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • کره ذوب شده: ۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
  • کره نرم شده: ۵۰ گرم
  • اسفناج: ۲۰۰گرم

روش تهیه:

۱ – ابتدا اسفناج را کاملا خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. سپس آن را از حرارت برداشته در یک سبد دانه ریز قرار دهید تا آب و روغن اضافی آن خارج شود.  در ظرف همزن کره نرم و پنیر خامه‌ای و خامه و تخم مرغ را مخلوط کنید سپس پنیر صبحانه را رنده کرده و به آنها اضافه می‌کنیم و همچنین اسفناج خنک شده را.

۲ – قالب‌های مافین به شکل دلخواه را چرب کرده و خمیر فیلو  را ورقه ورقه می‌اندازیم و لا به لای خمیر را کره ذوب شده با قلم‌مو  می‌زنیم.۵ لایه که انداختیم کافیست.

۳ – حال روی خمیر را از  مواد پنیری می‌ریزیم  و روی مواد را صاف کرده و اضافه خمیرها را بر می‌گردانیم و روی هر لایه خمیر را کره می‌مالیم تا همه به هم کاملا چسبیده شوند. روی کار را در نهایت کمی زرده تخم مرغ بمالید که این بخش کاملا سلیقه‌ای است و نمی توان حذف نمود.

۴ – حال قالب را در فر داغ شده ۱۸۰ درجه برای ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا کاملا طلایی و برشته شوند.

۵ – بعد از خنک شدن بورک‌ها  آن‌ها را با ماست خامه‌ای سرو نمایید.

مطالب بیشتر از سایت ما

دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر ماهی کباب بندری

طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز صحیح تهیه ذرت مکزیکی

سیب زمینی تنوری کوکو سیب زمینی

روش پخت مرغ بریان رولت کلم

چیکن استروگانف چیکن

غذای فرانسوی: راتاتویی غذا با گوجه فرنگی

خوراک ماهیچه باقالی پلو ماهیچه

طرز تهیه بلال کبابی با فویل بلال کباب

طرز تهیه میتلف بدون تخم مرغ خورشت کرفس با مرغ

ماهی سوف یا سفید ماهی