دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر ماهی کباب بندری

طعم خوش جنوبی,آموزش انواع غذاها,دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر,ماهی کباب بندری,ماهی کباب بندری جنوبی,آموزش آشپزی,ماهی کبابی,ماهی کباب بندری طعم خوش جنوبی,غذاهای اصلی

دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر ماهی کباب بندری

۲- سیر را یک دقیقه روی شعله متوسط تفت داده و زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کنید. برنج آبکش شده و شوید را اضافه کرده و کمی بچرخانید بعد از آن به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج روی آن آب‌جوش اضافه کنید. ۳ قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز اضافه کرده و پس از این‌که آب مجددا به جوش آمد نصف پیاز داغ و ماهی را اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید.

طعم خوش جنوبی,آموزش انواع غذاها,دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر,ماهی کباب بندری,ماهی کباب بندری جنوبی,آموزش آشپزی,ماهی کبابی,ماهی کباب بندری طعم خوش جنوبی,غذاهای اصلی

برترین ها:

مواد لازم برای ۴ نفر

  •  روغن: یک‌چهارم پیمانه، ۶۰ میلی‌لیتر
  •  برنج: ۳۰۰ گرم، شسته شده
  •  فیله ماهی: ۵۰۰ گرم، خرد شده
  •  پیاز متوسط: ۲ عدد، خلالی
  •  سیر: ۳ حبه، ساطوری
  •  شوید: ۱۲۰ گرم، ساطوری
  •  زردچوبه: ۲ قاشق چای‌‌خوری
  •  گرد لیمو: یک قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

۱- روغن را در یک قابلمه متوسط روی شعله زیاد داغ کرده و پیاز را ۷-۶ دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آن‌ها را با قاشق سوراخ‌دار از ظرف خارج کنید.

۲- سیر را یک دقیقه روی شعله متوسط تفت داده و زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کنید. برنج آبکش شده و شوید را اضافه کرده و کمی بچرخانید بعد از آن به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج روی آن آب‌جوش اضافه کنید. ۳ قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز اضافه کرده و پس از این‌که آب مجددا به جوش آمد نصف پیاز داغ و ماهی را اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید.

۳- از این مرحله به بعد مانند کته  عمل کنید و پس از این‌که آب برنج تمام شد شعله را کم کرده و در قابلمه را بسته و ۳۰دقیقه آن را دم کنید. در ۵ دقیقه آخر شعله را زیاد کرده و روی برنج و دور آن کمی روغن بریزید. پیاز داغ باقیمانده را همراه کمی گردلیمو و فلفل قرمز یا دارچین برای تزئین روی برنج استفاده کنید.

نکات آشپزی

این غذای جالب جنوبی برای بسیاری عجیب است اما اگر یک‌بار آن را به درستی درست کنید، طرفدار دائمی آن خواهید شد. مهم‌ترین نکته تهیه این خوراک ماهی آن است که هرچه  تازه‌تر باشد خوشمزه‌تر خواهد شد.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز صحیح تهیه ذرت مکزیکی

سیب زمینی تنوری کوکو سیب زمینی

روش پخت مرغ بریان رولت کلم

چیکن استروگانف چیکن

غذای فرانسوی: راتاتویی غذا با گوجه فرنگی

خوراک ماهیچه باقالی پلو ماهیچه

طرز تهیه بلال کبابی با فویل بلال کباب

طرز تهیه میتلف بدون تخم مرغ خورشت کرفس با مرغ

ماهی سوف یا سفید ماهی

راگو ماهی تن(اسپانیایی) طرز تهیه کوکو تن ماهی