دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

هر کیکی براونی نیست! تزیین تولد ست کرم قهوه ای

اموزش تزیین تولد,آموزش آشپزی,تزیین تولد ست قهوه ای,تزیین تولد ست صورتی,تزیین تولد ست شکلاتی,تزیین تولد ست کرم قهوه ای,تزیینات کیک تولد,غذاهای مکمل,تزیین شیرینی تولد,مدل تزیین تولد,تزیین تولد,تزیین میز تولد,هر کیکی براونی نیست!

هر کیکی براونی نیست! تزیین تولد ست کرم قهوه ای

۱- فر را روشن کرده و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید. کف قالب خود را چرب کرده و کاغذ روغنی در ظرف پهن کرده به‌نحوی که دیوارها پوشیده شوند.

اموزش تزیین تولد,آموزش آشپزی,تزیین تولد ست قهوه ای,تزیین تولد ست صورتی,تزیین تولد ست شکلاتی,تزیین تولد ست کرم قهوه ای,تزیینات کیک تولد,غذاهای مکمل,تزیین شیرینی تولد,مدل تزیین تولد,تزیین تولد,

برترین ها:

مواد لازم

  •    شکلات تلخ و شیرین: ۵ اونس‌ (۱۵۰ گرم)
  •    کره بدون نمک: یک‌دوم پیمانه (۱۱۳ گرم)
  •    پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری (۱۵گرم)
  •    شکر: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
  •    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  •    تخم‌مرغ: ۳ عدد
  •    آرد: سه‌چهارم پیمانه (۹۵ گرم)
  •    نمک: یک ‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱- فر را روشن کرده و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) قرار دهید. کف قالب خود را چرب کرده و کاغذ روغنی در ظرف پهن کرده به‌نحوی که دیوارها پوشیده شوند.

۲- شکلات‌‌ها، کره و وانیل را درون کاسه‌ای استیل ریخته و روی بخار آب می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا زمانی‌که مواد آب شده و یکدست شوند.

۳- تخم‌مرغ‌ها و شکر را با هم مخلوط کرده و با مخلوط‌‌کن هم می‌زنیم تا سفید و یکدست شوند.

۴- مواد خشک (پودر کاکائو، آرد و نمک) را با هم مخلوط می‌کنیم و کم‌کم به مواد درون مخلوط‌کن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

۵- محلول شکلاتی را به مواد درون مخلوط‌کن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند، سپس درون قالب می‌ریزیم و برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر می‌گذاریم.

۶- پس از درآوردن از فر به‌مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا کاملا سرد شود، سپس برش داده و سرو می‌کنیم.

فوت قنادی

به‌دلیل مایع بودن شکلات درون براونی نباید بعد از درآوردن از فر آن را برش زد، زیرا موجب از بین‌رفتن ظاهر براونی می‌شود.

مطالب بیشتر از سایت ما

کیک های رنگین‌ کمانی بهارى و خوشمزه تزیین تولد ست کرم قهوه ای

فرار از گرما زدگی با نوشیدنی هندوانه و نعناع آموزش آشپزی (نوشیدنی ها)

ترافلهای شکلاتی با هسته آلو کیک رژیمی

کاپ‌کیک‌های شکلاتی خوشمزه دسر نوتلا

نوشیدنی‌های عیدانه کسانی که می خواهند چاق نشوند

طرز تهیه ساندویچ کارمندی! ساندویچ

پانینی فوق العاده با سس پستو خوراک مرغ

ساندویچ جدید برای طبع شما،ساندویچ قارچ و سیر سس مایونز

طرز تهیه پیتزا یونانی با کنگر فرنگی طرز تهیه پیتزا نیویورکی

ساندویچ موتزارلا، به همین سادگی hamburger sandwich، برگر، ساندویج همبرگر، ساندویچ همبرگر، طرز تهیه همبرگر، همبرگر گوشت