آموزش غذای اسپانیایی,غذاهای فست فود,آموزش آشپزی,استیک گائودی,سایت آموزش آشپزی,طرز تهیه استیک گائودی,استیک,نحوه پخت استیک گائودی,استیک شیر ماهی
استیک شیر ماهی استیک
مواد اولیه :
:: شیر ماهی ۸۰۰ گرم
:: سرکه چهار قاشق غذاخوری
:: روغن نصف پیمانه
:: زنجبیل تازه رندهشده دو سانتیمتر
:: نمک و فلفل به میزان لازم
:: زعفران دمکرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
:: پیاز خلال شده یک عدد
:: استیک شیر ماهی
استیک شیر ماهی
مواد اولیه : :: شیر ماهی ۸۰۰ گرم :: سرکه چهار قاشق غذاخوری :: روغن نصف پیمانه :: زنجبیل تازه رندهشده دو سانتیمتر :: نمک و فلفل به میزان لازم :: زعفران دمکرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری :: پیاز خلال شده یک عدد ::استیک شیر ماهی
طرز تهیه:
شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته:
میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.نوش جان.