دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی اشپزی در ماه رمضان

پخت غذای لذیذ پلوی پیاز چه,برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی,اموزش پخش پلوی پیازچه با مرغ,دستور پخت پلوی پیازچه,اشپزی در ماه رمضان,آموزش آشپزی,مواد لازم برای پخت پلوبی پیاز چه,غذاهای اصلی

برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی اشپزی در ماه رمضان

مانند انواع تورتیا، این نوع کوچک و نقلی هم داغ داغ و با سالسای گوجه‌فرنگی یا سالاد سبز سرو می‌شود. اسپانیایی‌ها هم مانند ایرانی‌ها علاقه خاصی به خوردن مخلفات همراه غذا دارند، بنابراین کلاس را کنار بگذارید و تورتیای برنج را با نان لواش و سبزی خوردن امتحان کنید.

مانند انواع تورتیا، این نوع کوچک و نقلی هم داغ داغ و با سالسای گوجه‌فرنگی یا سالاد سبز سرو می‌شود. اسپانیایی‌ها هم مانند ایرانی‌ها علاقه خاصی به خوردن مخلفات همراه غذا دارند، بنابراین کلاس را کنار بگذارید و تورتیای برنج را با نان لواش و سبزی خوردن امتحان کنید.

پخت غذای لذیذ پلوی پیاز چه,برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی,اموزش پخش پلوی پیازچه با مرغ,دستور پخت پلوی پیازچه,اشپزی در ماه رمضان,آموزش آشپزی,مواد لازم برای پخت پلوبی پیاز چه,غذاهای اصلی

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •  روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
  •  سیب‌زمینی متوسط: یک عدد، رنده شده
  •  پیازچه: ۴ عدد، ساطوری
  •  سیر: یک حبه، ساطوری
  •  جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
  •  تخم‌مرغ: ۳ عدد
  •  پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱-نصف روغن را در یک تابه روی شعله زیاد داغ کنید. پلو، سیب‌زمینی، پیازچه و سیر را ۳ دقیقه در آن تفت دهید.

۲-  مایه برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و پس از سرد شدن، تخم‌مرغ و جعفری را به آن اضافه کنید. پاپریکا را نیز داخل مایه تورتیا ریخته و نمک و فلفل آن را اندازه کنید، مایه را کاملا مخلوط کنید.

۳-  روغن باقیمانده را روی شعله متوسط در یک تابه داغ کنید. از مایه تورتیا یک قاشق غذاخوری سرپر برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را ۳ تا ۴ د قیقه سرخ کنید. روغن تورتیاها را با حوله کاغذی گرفته و آن را با سالاد سبز سرو کنید.

نکات:

۱- این تورتیا را می‌توانید به عنوان غذای پایه با جگر و مرغ سرخ کرده سرو کنید.

۲- برای اینکه پاپریکا در مایه گلوله نشود، بهتر است آن را قبل از تخم‌مرغ با مایه مخلوط کنید.

۳- اگر مایه تورتیا وا رفت، کمی آرد سفید به آن اضافه کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

مرغ شکم پر در فر , یک پیشنهاد ویژه کباب مرغ

غذاهای دریایی لذیذ در سه‌‎ سوت! پلو میگو

طرز تهیه کباب بختیاری کباب

بوفالو وینگز! بوفالو وینگز!

استیک شیر ماهی استیک

دایرة المعارف شیرینی‌های ایرانی سایت شیرینی پزی

نان اسکُن شیرین، یه چیز کره نان فانتزی

چغندرترش، یک ترشی استثنایی ترشی

هر کیکی براونی نیست! تزیین تولد ست کرم قهوه ای

کیک های رنگین‌ کمانی بهارى و خوشمزه تزیین تولد ست کرم قهوه ای