دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

یک پلو تند و خوشمزه، نخود پلو به روش مکزیکی آموزش پخت آلبالو پلو

دستور پخت برنج,یک پلو تند و خوشمزه، نخود پلو به روش مکزیکی,غذا با البالو,پلو مخلوط,آموزش پخت آلبالو پلو,اشپزی اسان,دستور پخت البالو پلو,آموزش آشپزی,انواع پلو,البالو پلو,دستور پخت انواع پلو,اشپزی,البالو,غذاهای اصلی

یک پلو تند و خوشمزه، نخود پلو به روش مکزیکی آموزش پخت آلبالو پلو

  ● روش تهیه: ۱) برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید. در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوط‌‌کن خرد کنید تا به سسی آب‌دار تبدیل شود. سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. نخودفرنگی را هم در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بپزید. ۲ ) سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود؛ سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمه‌ای حاوی برنج خیس‌خورده بریزید. نمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاق‌گاز قرار دهید. حالا کمی صبر کنید تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود. در پایان دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید.

نخودپلو یکی از پلوهای مخلوط خوشمزه فصل است که کشورها و مناطق مختلف، آن را به روش خاص خود می‌پزند.
این پلوی مخلوط در کشور مکزیک نیز پخته می‌شود ولی تفاوت اصلی آن با نخودپلوهای ایرانی، طعم تند آن است که شما می‌توانید میزان تندی آن را با کم کردن مقدار فلفل پیشنهادی در مواد لازم کم کنید؛ در غیر این صورت، نخودپلو را با همان تندی مکزیکی میل کنید.

 

دستور پخت برنج,یک پلو تند و خوشمزه، نخود پلو به روش مکزیکی,غذا با البالو,پلو مخلوط,آموزش پخت آلبالو پلو,اشپزی اسان,دستور پخت البالو پلو,آموزش آشپزی,انواع پلو,البالو پلو,دستور پخت انواع پلو,

 

 
● مواد لازم برای ۴ نفر:
– گوجه‌فرنگی؛ نیم‌کیلوگرم
– روغن زیتون؛ ۲ قاشق سوپ‌خوری
– پیاز؛ یک عدد متوسط (نگینی خرد شود)
– سیر؛‌ ۲ حبه (له شده)
– برنج؛ ۲ و نیم پیمانه
– آب جوشیده؛ ۳ پیمانه
– قرص عصاره سبزیجات؛ یک و نیم پیمانه
– نمک؛ به مقدار لازم
– فلفل قرمز خشک شده؛ ۳ عدد
– نخودفرنگی؛ ۱۵۰ گرم
– پودر فلفل سیاه؛ کمی

 

 
● روش تهیه:
۱) برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید. در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوط‌‌کن خرد کنید تا به سسی آب‌دار تبدیل شود. سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. نخودفرنگی را هم در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بپزید.
۲ ) سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود؛ سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمه‌ای حاوی برنج خیس‌خورده بریزید. نمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاق‌گاز قرار دهید. حالا کمی صبر کنید تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود. در پایان دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید.

 
● نکته: هنگام اضافه کردن مواد به برنج، آبی را که در آن خیسانده شده است، ‌خالی کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه آلبالو پلو البالو پلو

آموزش ته چینته چین قارچ و بامجان پلو شیرازی

برنج سرخ شده به سبک اسپانیایی اشپزی در ماه رمضان

مرغ شکم پر در فر , یک پیشنهاد ویژه کباب مرغ

غذاهای دریایی لذیذ در سه‌‎ سوت! پلو میگو

طرز تهیه کباب بختیاری کباب

بوفالو وینگز! بوفالو وینگز!

استیک شیر ماهی استیک

دایرة المعارف شیرینی‌های ایرانی سایت شیرینی پزی

نان اسکُن شیرین، یه چیز کره نان فانتزی