طرز تهیه :
پیاز ، کرفس ، فلفل سبز و سیر را در کره سرخ کنید تا پیازها شفاف شوند . آرد را به آن افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آن را تفت دهید . بتدریج آب و شیر را به آن اضافه کنید و آن را به جوش آورید . کره بادام زمینی ، سس سویا و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و پس از هم زدن ، حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی پخته شود . سوپ را داغ و روی آن بادام زمینی خرد شده سرو کنید .
نصف فنجان پیاز خرد شده
نصف فنجان کرفس خرد شده
نصف فنجان فلفل سبز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۳ قاشق سوپ خوری کره
۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری آرد
دو و نیم فنجان آب مرغ
۵ فنجان شیر
یک فنجان خامه رقیق
یک فنجان کره بادام زمینی
۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
۳ قاشق سوپ خوری سس سویا
بادام زمینی خرد شده برای تزیین
طرز تهیه :
پیاز ، کرفس ، فلفل سبز و سیر را در کره سرخ کنید تا پیازها شفاف شوند . آرد را به آن افزوده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آن را تفت دهید . بتدریج آب و شیر را به آن اضافه کنید و آن را به جوش آورید . کره بادام زمینی ، سس سویا و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و پس از هم زدن ، حرارت را کم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی پخته شود . سوپ را داغ و روی آن بادام زمینی خرد شده سرو کنید .