خوراک مرغ,خوراک قارچ و مرغ,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,طرز تهیه مرغ شکم پر,غذا با مرغ,خوراک مرغ و برنج رژیمی,کباب مرغ,غذا با قارچ,طرز تهیه مرغ شکم پر با قارچ,ران مرغ,مرغ شکم پر,ران مرغ پر شده با قارچ
خوراک مرغ و برنج رژیمی کباب مرغ
۳٫ در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد.
مواد لازم : ۴ نفر
آب گوشت یا مرغ
۱ فنجان
سس سویای کم نمک
۲ قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده
۱ قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما
۲ قاشق چایخوری
شکر
۲ قاشق چایخوری
کنسانتره ذرت
۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان
۱/۵ پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده
۲ عدد
برنج پخته شده و سرخ شده
۲ فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده
۱ بوته
طرز تهیه :
۱٫در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۲٫ در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود ۶ دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.
۳٫ در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد.
۴٫ غذا آماده است و میتوانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.