دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

تزئین خرما ماه رمضان تزیین پلو

تزین سفره,تزیین پلو,تزئین خرما ماه رمضان,هنر در اشپزی,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,تزیین سفره غذا,انواع برنج,عکس تزئین های مختلف پلو,تزیین غذا

تزئین خرما ماه رمضان تزیین پلو

حالا نولرها رو به شکل+دور خرما میذاریم(هسته خرمها رو از قبل درمیاریم و جاش مغز گردو میذاریم) و برای وسطش هم مقداری از خمیر و برمیداریم و با قالب شیرینی قالب میزنیم.

 

تزین سفره,تزیین پلو,تزئین خرما ماه رمضان,هنر در اشپزی,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,تزیین سفره غذا,انواع برنج,عکس تزئین های مختلف پلو,تزیین غذا,

این مدل خرما هم برای باز کردن روزه هاتون سر سفره خیلی  می چسبه ….

 

مواد لازم

 

آرد                   به اندازه ای که به دست نچسبه

پودر قند               ۸/۱پیمانه

زرده تخم مرغ        ۱عدد

کره                      ۲/۱پیمانه

شیر                     ۴/۱پیمانه

وانیل                      ۸/۱قاشق چایخوری

خرما و گردو             به اندازه لازم

طرز تهیه:

۱.زرده+کره(به دمای محیط رسیده باشه)شیر+وانیل+پودر قند رو با هم مخلوط میکنیم.

.حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه.

حالا خمیر و به کمک وردنه باز میکنیم به قطر ۳میلی

تزین سفره,تزیین پلو,تزئین خرما ماه رمضان,هنر در اشپزی,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,تزیین سفره غذا,انواع برنج,عکس تزئین های مختلف پلو,تزیین غذا,

 و بعد با کمک چاقو به صورت نوارهای ۱سانتی برش میزنیم.

حالا نولرها رو به شکل+دور خرما میذاریم(هسته خرمها رو از قبل درمیاریم و جاش مغز گردو میذاریم) و برای وسطش هم مقداری از خمیر و برمیداریم و با قالب شیرینی قالب میزنیم.

تزین سفره,تزیین پلو,تزئین خرما ماه رمضان,هنر در اشپزی,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,تزیین سفره غذا,انواع برنج,عکس تزئین های مختلف پلو,تزیین غذا,

یا به صورت ۴ گوش برش می دیم تا بصورت بقچه ای در بیاد

تزین سفره,تزیین پلو,تزئین خرما ماه رمضان,هنر در اشپزی,اصول تغذیه,آموزش آشپزی,تزیین سفره غذا,انواع برنج,عکس تزئین های مختلف پلو,تزیین غذا,

بعد تو سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و خرماهای آماده رو میچینیم توش…طبقه وسط فر به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه…

 نکته:

۱.من از پودر قند کمتری در خمیر استفاده کردم و بعد از اینکه از فر بیرون آوردم تو شهد انداختم.*

۲.اگه دوست داشتین روی خرما ها طلایی بشه قبل از اینکه تو فر بذارین روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید.*

۳.میتونیم خرماها رو سرخ کنیم.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه شنیسل مرغ دستور پخت شنیسل

طرز صحیح تهیه ذرت مکزیکی طرز صحیح تهیه ذرت مکزیکی

راز زرشک پلو خوشمزه طرز تهیه خوراک مرغ

منوی ویژه تابستانی منوی ویژه تابستانی

طرز تهیه بامیه طرز تهیه بامیه

تزیین سالاد با ترب طرز تهیه سالاد سبز

آموزش بیف‌استراگانف آموزش بیف‌استراگانف

طرز تهیه سوفله ماهی ماهی کباب بندری

طرز تهیه جوجه کباب شویدی پخت انواع کباب

مرغ سوخاری رژیمی طرز تهیه خوراک مرغ