* نکته های طلایی *
– ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل ۲ بار ماهی بخورید.
– به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.
– می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید.
مواد لازم :
ماهی شیر
یک کیلوگرم
روغن
مقداری
تن ماهی
یک کنسرو
پنیر پارمزان رنده شده
۱۵۰ گرم
جعفری خرد شده
مقداری
طرز تهیه : ۱- ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید. ۲- ماهی ها را کف ظرف بچینید. ۳- در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید. ۴- ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید. ۵- نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید.
* نکته های طلایی *
– ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل ۲ بار ماهی بخورید.
– به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.
– می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید.