جوجه کباب ژاپنی,سایت آشپزی,طرز تهیه جوجه کباب,آموزش آشپزی,پخت انواع جوجه کباب,پخت انواع کباب,روش های جدید جوجه کباب,جوجه کباب خوشمزه,طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی,طرز تهیه کباب رنگی,غذاهای اصلی,جوجه کباب با کدو
طرز تهیه کباب رنگی طرز تهیه جوجه کباب
ابتدا فیله مرغ را به قطعات کوچک برش زده و با زعفران، نمک و آویشن مزهدار کنید.سپس هویجها را با قالب های کوچک شکلدار قالب زده و کمیآنها را بپزید. همه مواد را به سیخ زده و یا در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید.اگر به فلفل دلمهای علاقه دارید میتوانید فلفل را هم قالب زده و همراه مواد به سیخ بکشید .
مواد لازم:
فیله مرغ : چهار عدد
هویج : دو عدد
گوجهفرنگی مینیاتوری : ۱۰۰ گرم
نمک، آویشن و زعفران : به میزان لازم
Baby corn (ذرت جوان) :به میزان لازم
فلفل دلمه ای رنگارنگ : از هررنگ یک عدد
طرز تهیه :
ابتدا فیله مرغ را به قطعات کوچک برش زده و با زعفران، نمک و آویشن مزهدار کنید.سپس هویجها را با قالب های کوچک شکلدار قالب زده و کمیآنها را بپزید. همه مواد را به سیخ زده و یا در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید.اگر به فلفل دلمهای علاقه دارید میتوانید فلفل را هم قالب زده و همراه مواد به سیخ بکشید .