لازانیا فلورِنتین
تعداد: ۸ نفر
زمان آماده سازی: ۵۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه در حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت
مواد لازم
• ۳۴۰ گرم سوسیس
• نصف پیمانه پیاز ریز شده
• ۳۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
• سس گوجه فرنگی
• دو قاشق چایخوری ادویه لازانیا
• ۶ ورقه لازانیا
• یک عدد تخم مرغ هم زده
• ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای)
• ۳/۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• ۲۸۵ گرم اسفناج ریز شده
• ۲۲۵ گرم پنیر موزارلا
طرز تهیه
۱٫ فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲٫ در یک قابلمه بزرگ، سوسیس و پیاز را سرخ کنید تا طلایی شوند. روغن آنها را بگیرید. گوجه فرنگی و ادویه لازانیا را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب بیاندازد و قُل بزند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در حالت نیم جوش بپزد تا یک سس غلیظ به دست باید.
۳٫ در همین زمان، ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، پنیر خامه ای و ¼ پیمانه پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید. در انتها اسفناج را اضافه کنید.
۴٫ کف یک ظرف مستطیل شکل را روغن بزنید و یک ردیف لازانیا بچینید. نیمی از مخلوط را روی آن بریزید. روی آن پنیر موزارلا بریزید. این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. در انتها پنیر پارمسان را اضافه کنید.
۵٫ بدون اینکه روی آن را بپوشانید به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید ۲۰ دقیقه سرد شود. آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید.
ارزش غذایی
• کالری: ۴۷۵
• چربی: ۲۹ گرم
• کلسترول: ۱۱۱ میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۱۴ گرم
• کربوهیدرات: ۲۸ گرم
• فیبر: ۲ گرم
• چربی اشباع نشده: ۱۰ گرم
• پروتئین: ۲۵ گرم
• سدیم: ۸۷۶ میلی گرم
لازانیا سبزیجات
تعداد: ۱۲ نفر
زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت
مواد لازم
• ۱۰ ورقه لازانیا
• دو عدد تخم مرغ
• دو پیمانه پنیر خامه ای
• ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
• ۲ قاشق چایخوری ادویه لازانیا
• دو پیمانه قارچ خرد شده
• یک پیمانه پیاز ریز شده
• ۴ حبه سیر رنده شده
• دو قاشق غذاخوری آرد سفید
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۱ و ¼ پیمانه شیر
• ۲۸۰ گرم اسفناج خرد شده
• ۲۸۰ گرم بروکلی خرد شده
• یک پیمانه هویج رنده شده
• ¾ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• ۲۲۵ گرم پنیر موزارلا رنده شده
طرز تهیه
۱٫ ورقه های لازانیا را بپزید و آبکش کنید. آنها را کنار بگذارید.
۲٫ در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، پنیر خامه ای، پنیر ریکوتا و ادویه لازانیا را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
۳٫ در یک تابه بزرگ، قارچ ها، پیاز و سیر را تفت دهید تا برشته شوند. آرد و فلفل و سپس شیر را اضافه کنید. تا زمانی آن را بپزید تا قُل بخورد و غلیظ شود. از روی حرارت بردارید. اسفناج، بروکلی، هویج و نصف پیمانه پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید.
۴٫ کف ظرف مستطیلی را روغن بزنید، یک لایه لازانیا بچینید. یک لایه از مخلوط پنیر خامه ای، سپس یک سوم مخلوط سبزیجات و یکسوم پنیر موزارلا را اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
۵٫ بدون اینکه روی لازانیا را بپوشانید، آن را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه در فر بپزید. پیش از سرو اجازه دهید ۱۰ دقیقه خنک شود.
۶٫ آن را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.
ارزش غذایی
• کالری: ۳۲۲
• چربی: ۱۵ گرم
• کلسترول: ۷۸ میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۸ گرم
• کربوهیدرات: ۲۵ گرم
• چربی اشباع نشده: ۵ گرم
• پروتئین: ۲۲ گرم
• ویتامین A: 5199
• ویتامین C: 14 میلی گرم
• سدیم: ۳۸۸ میلی گرم
• پتاسیم: ۳۷۳ میلی گرم
• آهن: ۲ میلی گرم