دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

روش تهیه‌ی سوپ فلفل دلمه‌ای برای مبتلایان به آنفلوآنزا سوپ رژیمی

سوپ,سوپ جو,روش تهیه‌ی سوپ فلفل دلمه‌ای برای مبتلایان به آنفلوآنزا,غذاهای مکمل,سوپ پیاز,سوپ سیر,سوپ مرغ,سوپ سبزیجات,سوپ رژیمی,سوپ کم کالری,آموزش آشپزی,سوپ کرفس,سوپ هویج

روش تهیه‌ی سوپ فلفل دلمه‌ای برای مبتلایان به آنفلوآنزا سوپ رژیمی

* فلفل‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم نمایید. الیاف سفید وسط آن و نیز دانه‌های فلفل را جدا کنید و آن‌ها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود.

این سوپ گرم برای کسانی که سرماخورده‌اند بسیار مفید است…

 

سوپ,سوپ جو,روش تهیه‌ی سوپ فلفل دلمه‌ای برای مبتلایان به آنفلوآنزا,غذاهای مکمل,سوپ پیاز,سوپ سیر,سوپ مرغ,سوپ سبزیجات,سوپ رژیمی,سوپ کم کالری,آموزش آشپزی,

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

فلفل دلمه ای قرمز                  ۵ عدد

روغن زیتون                          ۱ قاشق سوپ‌خوری

چیلی قرمز خردکرده                ۱ عدد

سیرخردکرده                          ۲ حبه

پیاز خردکرده                            ۲ عدد

فیله گوجه فرنگی خردکرده        ۵ عدد

قرص عصاره سبزیجات             ۲ عدد

آب                                         ۱ لیتر (۵/۴ پیمانه)

نمک                                       به میزان لازم

فلفل                                      به میزان لازم

پودر مرزنجوش                        به میزان لازم

 

روش تهیه:

* فلفل‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم نمایید. الیاف سفید وسط آن و نیز دانه‌های فلفل را جدا کنید و آن‌ها را از طرف پوستشان روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا پوست فلفل برشته شود.

* فلفل‌ها را از فر خارج کنید آن‌ها را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید و ۵ دقیقه آن را به حال خود بگذارید. سپس فلفل‌ها را از کیسه پلاستیکی خارج کنید و پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را کنار بگذارید.

 

* اکنون روغن زیتون را گرم کنید و چیلی را با حرارت ملایم در آن تفت دهید. سپس سیر و پیاز را به چیلی اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

* اکنون گوجه‌فرنگی‌ها را به پیاز و چیلی اضافه نمایید. مخلوط حاصل را به مدت ۵ دقیقه به آرامی حرارت دهید تا مواد نرم شوند و سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را اضافه کنید.

* مایه حاصل را درون دستگاه غذاساز بریزید و صبر کنید تا به حالت پوره در آید.

* در مرحله آخر مایه گوجه‌فرنگی و فلفل را درون ظرف بزرگی بریزید و مخلوط عصاره سبزیجات و آب را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه آن‌را به آرامی حرارت دهید.

* سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.

* برای طعم دادن به سوپ پودر مرزنجوش را روی سوپ بپاشید.

سوپ را با نان سفید تازه میل نمایید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه سوپ ماکارونی سوپ جعفری و گشنیز

سوپ ایتالیایی کاملا گیاهی سوپ سبزی

سوپ مرغ و برنج انواع سوپ

میوه نمی خوری بیا بستنی بخور بستنی

طرز تهیه ترشی زمستانی ترشی زمستانی

ترشی گوجه فرنگی شیرازی ترشی گوجه فرنگی شیرازی

طرز درست کردن ترشی فوری ترشی

طرز تهیه ترشی زالزالک ترشی زالزالک

طرز تهیه ترشی ریواس ترشی

ترشی بادنجان شکم‌پر ترشی بادنجان شکم‌پر