دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

آموزش آشپزی – استیک گائودی طرز تهیه استیک گائودی

استیک,نحوه پخت استیک گائودی,آموزش آشپزی,غذاهای فست فود,سایت آموزش آشپزی,استیک گائودی,آموزش غذای اسپانیایی,طرز تهیه استیک گائودی,آموزش آشپزی – استیک گائودی

آموزش آشپزی – استیک گائودی طرز تهیه استیک گائودی

یک تابه گریل را روی حرارت زیاد گاز بگذارید تا کاملا داغ شود. فلفل دلمه‌ای قرمز را از وسط به دو  نیم کرده و به استیک به خوبی نمک و فلفل بزنید و با یک فرچه، روغن زیتون را روی آن بمالید تا آماده پخت شود. مطمئن شوید که دوطرف استیک ادویه دارد. برای پخت استیک: استیک‌ها را درون تابه گریل همراه فلفل‌ها بخوابانید، هر طرف استیک نیاز به ۵ تا ۸ دقیقه زمان برای پخت کامل دارد. البته زمان پخت استیک همیشه بستگی به سلیقه افراد دارد پس به خوبی استیک را در دو طرف بچرخانید تا دو طرف گوشت به یک میزان پخته شود. در همین حین سیر را روی استیک رنده کنید و پس از اینکه مطمئن شدید که کاملا استیک پخته شده است آن را از روی حرارت برداشته و داخل ظرفی که می‌خواهید سرو کنید قرار دهید.

 

آموزش آشپزیاستیک گائودی

استیک,نحوه پخت استیک گائودی,آموزش آشپزی,غذاهای فست فود,سایت آموزش آشپزی,استیک گائودی,آموزش غذای اسپانیایی,طرز تهیه استیک گائودی,آموزش آشپزی – استیک گائودی

این استیک بسیار خوشمزه است  و براساس غذاهای اسپانیایی از پاپریکا و چیلی گریل شده و فلفل درست شده است. خصوصیت این استیک‌ آبدار بودن آن است و سرو آن نیز به زیبایی این غذا کمک می‌کند. این استیک‌ را معمولا با نان پیتا و سالاد یا کمی برنج می‌خورند.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

  •   فلفل قرمز چیلی: ۲عدد
  •   فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد
  •   پاپریکا: به میزان لازم
  •   سیر: یک حبه بزرگ
  •   کرم فرانسوی: ۲۰۰ میل
  •   استیک (گوشت گوساله تازه): ۲۰۰×۲ گرم
  •   نمک، فلفل سیاه و روغن: به میزان لازم
  •   زیتون: به میزان لازم
  •   لیمو: یک عدد

روش تهیه:

برای تهیه استیک:

یک تابه گریل را روی حرارت زیاد گاز بگذارید تا کاملا داغ شود. فلفل دلمه‌ای قرمز را از وسط به دو  نیم کرده و به استیک به خوبی نمک و فلفل بزنید و با یک فرچه، روغن زیتون را روی آن بمالید تا آماده پخت شود. مطمئن شوید که دوطرف استیک ادویه دارد.
برای پخت استیک:
استیک‌ها را درون تابه گریل همراه فلفل‌ها بخوابانید، هر طرف استیک نیاز به ۵ تا ۸ دقیقه زمان برای پخت کامل دارد. البته زمان پخت استیک همیشه بستگی به سلیقه افراد دارد پس به خوبی استیک را در دو طرف بچرخانید تا دو طرف گوشت به یک میزان پخته شود. در همین حین سیر را روی استیک رنده کنید و پس از اینکه مطمئن شدید که کاملا استیک پخته شده است آن را از روی حرارت برداشته و داخل ظرفی که می‌خواهید سرو کنید قرار دهید.

برای سرو

استیک‌ها را در بشقاب قرار داده و با یک چاقوی تیز برش بزنید و روی آن را روغن زیتون و آبلیمو بریزید تا آبدارتر به نظر برسد. وقت آن رسیده تا فلفل‌ها را از روی گریل بردارید و به صورت زیبایی روی استیک‌ها بچینید و کرم فرانسوی را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

استیک,نحوه پخت استیک گائودی,آموزش آشپزی,غذاهای فست فود,سایت آموزش آشپزی,استیک گائودی,آموزش غذای اسپانیایی,طرز تهیه استیک گائودی,آموزش آشپزی – استیک گائودی

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش آشپزی – کباب لقمه ای خانگی آموزش آشپزی

آموزش آشپزی – سوسیس بندری طرز تهیه سوسیس بندری

آموزش آشپزی – خوراک مرغ با سیر و لیمو آموزش آشپزی

آموزش آشپزی دنده کباب کباب

آموزش کامل سفره آرایی میوه آرایی و سفره آرایی

طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی پیراشکی گوجه فرنگی

طرز تهیه کباب بره فرانسوی آموزش غذا های فرنگی

آموزش آشپزیطرز پخت سوپ جو آموزش آشپزی

آموزش آشپزیاردور دلمه قارچ قارچ

آموزش آشپزی – فلافل خوزستانی آموزش آشپزی