حبوبات را که از شب قبل خیساندهاید بپزید. ترخینه را نیز داخل یک کاسه آب ولرم خیس کرده، سبزی را پس از شستن خرد و به اندازه ۳ تا ۴ عدد پیاز، آماده کنید. پس از پخت حبوبات ترخینه را اضافه کنید. پس از چند دقیقه پختن، سبزی را نیز به همراه نمک و فلفل و مقداری از پیاز داغ به آش بیفزایید و اجازه دهید سبزیها پخته شده و کاملا جا بیفتد، سپس داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
آموزش آشپزی – آش ترخینه
مواد لازم:
ترخینه: ۵ قرص
سبزی آش: یک کیلو
نخود، لوبیا چیتی و عدس: ۳ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز داغ: به میزان لازم
نعناع داغ: به میزان لازم
روش تهیه:
حبوبات را که از شب قبل خیساندهاید بپزید. ترخینه را نیز داخل یک کاسه آب ولرم خیس کرده، سبزی را پس از شستن خرد و به اندازه ۳ تا ۴ عدد پیاز، آماده کنید. پس از پخت حبوبات ترخینه را اضافه کنید. پس از چند دقیقه پختن، سبزی را نیز به همراه نمک و فلفل و مقداری از پیاز داغ به آش بیفزایید و اجازه دهید سبزیها پخته شده و کاملا جا بیفتد، سپس داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
نکته:
به ترخینه (ترخنه) هم گفته میشود. در روستاهای ایران در فصل فراوانی لبنیات، یک نوع بلغور خشک شده به وسیله دوغ تهیه میشود که برای فصلهای دیگر آن را نگه میدارند و استفاده میکنند.