آش,طرز پخت آش رشته آذری,آشپزی,آموزش آشپزی – آش رشته آذری,نحوه درست کردن آش,سایت آشپزی,غذاهای اصلی,طرز تهیه آش رشته آذری,آموزش آشپزی,آش رشته آذری,نحوه پخت آش رشته آذری
آموزش آشپزی – آش رشته آذری آشپزی
مواد اولیه:
سبزی آش پاک شده یک کیلوگرم
رشته آش ۴۰۰ گرم
نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه
جو پخته شده یک پیمانه
هویج رنده شده یک پیمانه
کلم برگ خرد شده دو پیمانه
پیاز داغ نصف پیمانه
نعنا و سیر داغ به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش میپزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیازداغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه میکنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز میگذاریم.
آموزش آشپزی – آش رشته آذری
مواد اولیه:
سبزی آش پاک شده یک کیلوگرم
رشته آش ۴۰۰ گرم
نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه
جو پخته شده یک پیمانه
هویج رنده شده یک پیمانه
کلم برگ خرد شده دو پیمانه
پیاز داغ نصف پیمانه
نعنا و سیر داغ به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش میپزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیازداغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه میکنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز میگذاریم.