کیک یزدی در ماکروفر
تخم مرغ ۲ عدد . آرد سفید ۱ و نیم لیوان . شکر ۲/۳ لیوان . روغن مایع ۲/۳ لیوان
ماست یا شیر ولرم ۱/۲ لیوان . پودر هل ۱/۳ قاشق چایخوری . گلاب ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یا جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری . کنجد برای تزیین روی کیک
طرز تهیه : ابتدا کانکشن را روی درجه حرارت ۲۳۰ درجه تنظیم کنید سپس کلید استارت را بزنید تا ماکروفر گرم شود ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه بزنید تا شکر حل شود.
در ادامه ماست و روغن مایع و گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس پودر هل ، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و روی مایه کیک کم کم الک کنید و با قاشق هم بزنید ( در حد مخلوط شدن کافی است و نیازی به هم زدن زیاد نیست ).
داخل قالب های کیک یزدی یا قالب های مافین را تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید ، روی کیک ها مقداری کنجد بپاشید سپس قالب ها را روی توری بچینید و داخل ماکروفری که گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از مقداری زعفران دم کرده در این کیک استفاده کنید ، برای پخت کیک فضای ماکروفر باید داغ باشد تا کیک ها خوب پف کنند ، برای زیبایی بیشتر کیک ها میتوانید روی کیک ها با چاقویی چرب علامت + بزنید سپس کنجد بریزید و داخل فر بگذارید.