دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

ته چین مرغ و بادمجان ( شیراز ) پلو شیرازی

دستور ته چین,ته چین مرغ و بادمجان ( شیراز ),غذاهای اصلی,پلو شیرازی,آموزش آشپزی,ته چین قالبی,ته چین عالی,ته چین بادمجان,پلو ته چین قالبی,طرز تهیه ته چین,ته چین شیرازی,پلو ته چین,ته چین,ته چین محلی,ته چین مرغ,ته چین پلو

ته چین مرغ و بادمجان ( شیراز ) پلو شیرازی

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

دستور ته چین,ته چین مرغ و بادمجان ( شیراز ),غذاهای اصلی,پلو شیرازی,آموزش آشپزی,ته چین قالبی,ته چین عالی,ته چین بادمجان,پلو ته چین قالبی,طرز تهیه ته چین,ته چین شیرازی,

 

ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

 

برنج ۵ لیوان . سینه مرغ ۳ عدد . بادمجان ۳ عدد . شکر ۲ قاشق غذاخوری . زرشک ۱۰۰ گرم

آب مرغ ۱ لیوان . زرده تخم مرغ ۲ عدد . ماست پر چرب ۱ لیوان . زعفران دم کرده مقدار لازم

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را با ۱ عدد پیاز ، نمک ، زرد چوبه و چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و بپزید سپس ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

 

بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید ، روی بادمجان های حلقه شده نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود سپس در روغن سرخ کنید.

 

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

 

شکر را چند دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس بهمراه شکر در مقداری روغن تفت دهید.

 

داخل کاسه ای ماست ، زرده های تخم مرغ ، مقداری زعفران دم کرده و نمک را با ۱/۴ برنج آبکش شده مخلوط کنید ، کف قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و این مخلوط را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.

 

مقداری زرشک ، بادمجان سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را روی این لایه بریزید ، مقداری برنج سفید روی این مواد بریزید و به همین صورت ۲-۳ لایه روی هم قرار دهید و لایه آخر را نیز با برج بپوشانید.

 

حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس ۱ لیوان آب مرغ را روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید برنج بپزد ، پس از پخت برنج را بصورت قالبی داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

انار پلو ( شیراز ) انار

خورش خلال ( کرمانشاه ) خورش خلال

خورش پیچاق قیمه ( اذری ) خورش قیمه

کله جوش ( ایران ) غذا با کشک

آش خیار چمبر ( مرکزی ) اش محلی

آش بادمجان ( نهاوند ) اش گوشت

میرزا قاسمی ( شمال ) میرزا قاسمی شمال

آش ترش ( مازندران ) اش چغندر

خورش ترشه سماق ( مازندران ) خورشت ترش

کباب ترش ( گیلان ) کباب ترش محلی