کباب ماهی در سس گوجه فرنگی
ماهی متوسط ۲ عدد . روغن ۳ قاشق غذاخوری . سیر ۴ حبه
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری . آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری . برگ بو ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . ترخون ۱/۲ قاشق چایخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : ماهی را تمیز کنید ، داخل شکم ماهی را خالی کنید و ماهی را خوب بشویید.
داخل قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، رب گوجه فرنگی را داخل روغن کمی تفت دهید سپس ۱ لیوان آب ، سرکه ، سیر خرد شده ، برگ بو ، ترخون ، نمک و فلفل اضافه کنید ، هم بزنید تا زمانی که سس به جوش بیاید و کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
سس را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر بریزید و پخش کنید ، ماهی ها را به نمک و فلفل آغشته کنید سپس روی سس قرار دهید و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید تا ماهی ها بپزند و سس جذب ماهی ها شود ( ممکن است زمان بیشتری برای کباب شدن ماهی لازم باشد ).
پس از پخت ماهی ها را از فر خارج کنید و به همراه سالاد ، نان یا برنج تزیین و سرو کنید ( پیشنهاد میشود کمی روغن داغ کنید و با ۳ قاشق آبلیمو مخلوط کنید و روی ماهی ها بدهید ).