دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

سوفله اسفناج اسفناج

اسفناج,سوفله اسفناج,سوفله اسفناج پنیری,سوفله اسفناج,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,لسپاناکوپیتا,سوفله سبزیجات,سوفله

سوفله اسفناج اسفناج

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی انقدر بزنید تا همانند ابر شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید نریزد ) ، سفیده ها را به ارامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت زیاد و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد.

 

اسفناج,سوفله اسفناج,سوفله اسفناج پنیری,سوفله اسفناج,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,لسپاناکوپیتا,سوفله سبزیجات,سوفله

 

سوفله اسفناج

 

کره ۱/۲ لیوان  .  تخم مرغ ۵ عدد  .  بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری  .  اسفناج ۳۰۰ گرم

ارد ۱/۴ لیوان  .  شیر ۱ لیوان  .  پنیر پارمزان ۱ لیوان  .  جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری

 

اسفناج,سوفله اسفناج,سوفله اسفناج پنیری,سوفله اسفناج,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,لسپاناکوپیتا,سوفله سبزیجات,سوفله

 

طرز تهیه :  ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید ، بسیار مهم است که مطمئن شوید هیچ اثری از زرده درون سفیده ها نباشد ، اسفناج ها را بشوئید ، خشک کنید سپس خرد نمائید.

 

برای تهیه سس سفید ، قابلمه ای را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید ، کره را درون قابلمه قرار دهید تا اب شود ، وقتی کره شروع به حباب زدن کرد کم کم ارد را اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

 

اسفناج,سوفله اسفناج,سوفله اسفناج پنیری,سوفله اسفناج,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,لسپاناکوپیتا,سوفله سبزیجات,سوفله

 

پس از مخلوط شدن ارد و کره شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا شروع به هم زدن نمائید تا مخلوط غلیظ شود ، حرارت را خاموش کنید سپس پنیر رنده شده را درون سس اماده شده بریزید و بهم بزنید تا پنیر کمی اب شود.

 

اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفیدی که اماده کرده اید اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

 

اسفناج,سوفله اسفناج,سوفله اسفناج پنیری,سوفله اسفناج,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,لسپاناکوپیتا,سوفله سبزیجات,سوفله

 

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی انقدر بزنید تا همانند ابر شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید نریزد ) ، سفیده ها را به ارامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت زیاد و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد.

 

درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید ، مواد را درون ظرف سوفله یا پیرکس بریزید ، دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ، قاشق قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا ، پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید.

 

اسفناج,سوفله اسفناج,سوفله اسفناج پنیری,سوفله اسفناج,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,لسپاناکوپیتا,سوفله سبزیجات,سوفله

 

ظرف سوفله را درون فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید ، ۳۰ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید.

 

سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود.

 

نکته ها : برای اینکه راحت تر کار مخلوط کردن سفیده ها را انجام دهید میتوانید مواد را به ۲ – ۳ قسمت تقسیم کنید و کم کم با سفیده ها مخلوط نمائید.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

سوفله فرانسوی روش تهیه سوفله

پوره کدو سبز پوره

دسر کیک میوه ای و شکلات دسر ساده

لقمه های برنج و تن ماهی غذای بچه

لقمه های کالباس و پنیر رولت کالباس و پنیر

میان وعده موز و بادام زمینی بادام زمینی

دسر کورن فلکس خامه ای کورن فلکس

پوره برنج و سبزیجات پوره برنج

سوپ رژِیمی چربی سوز انواع سوپ

پیراشکی گوشت بخارپز نان عروسکی