نان خشک رژیمی
جو پرک شده ۴ پیمانه . تخم بزرک ۲ پیمانه . تخم افتاب گردان ۱ پیمانه
تخم کنجد ۱ پیمانه . تخم کدو ۱/۲ پیمانه . اب ولرم ۶ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری . روغن ۲ قاشق غذاخوری . کره در صورت تمایل
طرز تهیه : تمام مواد خشک را با آب و روغن خوب مخلوط نمائید و داخل کیسه ای پلاستیکی به مدت ۸ ساعت درون یخچال قرار بگذارید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و موادی که مدت ۸ ساعت درون یخچال قرار داده اید بصورت لایه ای بسیار نازک روی کاغذ روغنی پهن کنید و سینی را درون فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت نان ها را از فر خارج کنید و از کاغذ روغنی جدا نموده و مجدد روی سینی فر قرار دهید ، حرارت فر را به ۱۵۰ درجه سانتیگراد برسانید و به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید نان ها درون فر بمانند تا خوب شکننده و خشک شوند.
پس از مدت زمان لازم و اماده شدن نان ها ، انها را از فر خارج کنید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند ، میتوانید کمی کره اب شده روی نان ها بزنید تا براق شوند.