دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

خورش کرفس با گوشت خورشت کرفس با گوشت

خورشت کرفس با گوشت,خورشت کرفس مجلسی,خورشت کرفس,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,خورشت,khoresht karafs,دستور تهیه خورشت کرفس,خورشت کرفس با مرغ,خورشت کرفس عالی,کرفس,خورش کرفس با گوشت,طرز تهیه خورشت کرفس

خورش کرفس با گوشت خورشت کرفس با گوشت

پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، گوشت های خورشتی را به تکه های دلخواه برش بزنید سپس به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

خورشت کرفس با گوشت,خورشت کرفس مجلسی,خورشت کرفس,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,خورشت,khoresht karafs,دستور تهیه خورشت کرفس,خورشت کرفس با مرغ,خورشت کرفس عالی,کرفس,

 

خورشت کرفس

 

پیاز ۲ عدد . گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم . کرفس ۵۰۰ گرم . برگ کرفس ۱۰۰ گرم . لیموعمانی ۳ عدد

نعناع تازه ۲۰ گرم . جعفری تازه ۸۰ گرم . رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری . نمک و فلفل مقدار لازم

 

خورشت کرفس با گوشت,خورشت کرفس مجلسی,خورشت کرفس,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,خورشت,khoresht karafs,دستور تهیه خورشت کرفس,خورشت کرفس با مرغ,خورشت کرفس عالی,کرفس,

 

طرز تهیه : کرفس ها را بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید ( بهتر است کرفس ها قد یک بند انگشت خرد شوند ).

 

برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ساطوری کنید ( ریز خرد کنید ) ،  جعفری و نعنا را درون مقداری روغن تفت دهید.

 

خورشت کرفس با گوشت,خورشت کرفس مجلسی,خورشت کرفس,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,خورشت,khoresht karafs,دستور تهیه خورشت کرفس,خورشت کرفس با مرغ,خورشت کرفس عالی,کرفس,

 

پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، گوشت های خورشتی را به تکه های دلخواه برش بزنید سپس به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

 

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید ، پس از پختن گوشت میتوانید سبزی های تفت خورده را اضافه نمائید سپس با حرارت ملایم ۳۰ – ۴۰ دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ؛ پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

 

نکته ها : چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) ۵ قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) ۱ قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز ۴ قاشق غذاخوری میباشد.

 

میتوانید بجای لیموعمانی از ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید ، اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید ، در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) میتوانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده خورشت فسنجان با گوشت

خورش قورمه سبزی خورش قورمه سبزی

خورش گوجه سبز خورشت گوجه سبز

خورش فسنجان با مرغ فسنجان

خورش قیمه سیب زمینی قیمه

خورش بامیه با گوشت خورش بامیه

انواع ته دیگ انواع ته دیگ

زرشک پلو با مرغ زرشک پلو

قارچ پلو با گوشت چرخ کرده پلو سبزیجات

پلو استمبولی گوجه پلو