سوفله
سوفله نوعی کیک سبک است که از زرده تخم مرغ وسفیده زده شده با ترکیب شدن با سایر مواد تهیه میشود و معمولا در ظروف چینی گرد تهیه وسرو می شود.سوفله هم می تواند هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان دسر تهیه شود. بستگی به ترکیباتش دارد. سفیده تخم مرغ باعث پف کردنش می شود. سوفله وقتی از فر خارج می شود پف کرده باید باشد که البته بعد از چند دقیقه پفش می خوابد.
در اینجا طرز تهیه سوفله شکلات را به عنوان دسری ساده و خوشمزه برای دوست داران شکلات آماده کرده ام.
سوفله شکلات
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
ساده و این مقدار برای ۲ نفر
اگر ظرف مخصوص سوفله ندارید می توانید در فنجان های قهوه تهیه کنید.
در هر واحد : ۳۲۷ کیلوکالری،پروتئین ۹٫۵ گرم،کربوهیدرات ۲۴٫۸گرم، چربی۲۱٫۸ گرم،فیبر ۱٫۱ گرم،
مواد لازم سوفله شکلات
- شکلات ذوب شده ۷۵ گرم
- خامه ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودرکاکائو برای تزیین
نکته: هرچه شکلات خالص تر باشد دسر کم شیرین تر خواهد بود. اگر از علاقه مندان شکلات تلخ هستید می توانید از شکلات تلخ استفاده کنید ولی اگر طعم تلخ دوست ندارید از شکلات های شیرین تر استفاده کنید که درجه خلوص کمتری دارند.
طرز تهیه سوفله شکلات
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ته دو فنجانی که قابل گذاشتن در فر هستند را کمی کره و شکر بریزید.
خامه و زرده تخم مرغ را در شکلات گرم بریزید. و سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا از ظرف نریزد. به مابقی مواد اضافه کنید و هم بزنید(با دست که فقط مخلوط شوند) سپس مواد را در فنجان ها بریزید و در فر بگذارید تا بپزد حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه (تا زمانی که پف کند و پخته باشد) و وقتی از فر درآوردید رویش پودر کاکائو بپاشید و سرو کنید.