انواع دلمه,دلمه برگ مو,دلمه برگ انگور,آموزش آشپزی,طرز تهیه دلمه با گوجه,دلمه مرغ و برنج غذایی متنوع و خوش طعم,دلمه مو,دلمه مرغ و برنج,طرز تهیه دلمه گوجه,دلمه,دلمه لواش,طرز تهیه دلمه جدید,پخت دلمه,غذاهای اصلی,طرز تهیه دلمه قارچ,دلمه انگور,طرز تهیه دلمه,مواد دلمه
دلمه مرغ و برنج غذایی متنوع و خوش طعم دلمه برگ انگور
طرز تهیه :
برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.
سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.
داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.
مواد لازم :
برنج
یک فنجان
سس خردل
دو قاشق مرباخوری
سس مایونز
نصف پیمانه
ماست
یک فنجان
لوبیا سبز پخته شده
یک فنجان
پیازچه خرد شده
۵ عدد
اسفناج یا کاهو
چند برگ
سینه مرغ پخته شده
نصف مرغ
گوجه فرنگی یا فلفل دلمه
چند عدد
نمک و فلفل
به مقدار کافی
طرز تهیه :
برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.
سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.
داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.