رولت کالباس و پنیر,میان وعده کودک,لقمه های کالباس,رولت کالباس,رولت پنیری,غذاهای اصلی,طرز تهیه نخودک میان وعده ای سالم,لقمه های کالباس و پنیر,لقمه اسفناج,لقمه اسفناج,غذای کودک,ساندویچ چوبی,آموزش آشپزی
لقمه اسفناج لقمه های کالباس
پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناجهای خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بیکینگپودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخممرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
مواد لازم :
ماست و روغن مایع و آرد ذرت
از هر کدام یک پیمانه
سرکه
یک قاشق غذاخوری
تخممرغ
یک عدد
بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید
به میزان لازم
مواد لازم میانی :
اسفناج
۵۰۰ گرم
پیاز
یک عدد
پنیر سفید
۵۰ گرم
کره
یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناجهای خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بیکینگپودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخممرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.