پلو ته چین قالبی,ته چین مرغ,طرز تهیه ته چین,ته چین عالی,دستور ته چین,پلو ته چین,ته چین,طرز تهیه آجیل پلو,آموزش آشپزی,پلو شیرازی,ته چین بادمجان,ته چین محلی,غذاهای اصلی,پلو ماهی قالبی,ته چین شیرازی,ته چین قالبی,ته چین پلو,طرز تهیه آجیل پلو
طرز تهیه آجیل پلو پلو شیرازی
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
مواد لازم :
برنج
۵۰۰ گرم
بادام هندی
۱۰۰ گرم
کشمش
نصف پیمانه
کنجد سائیده شده
۱ قاشق سوپخوری
زرد آلو خشک
نصف پیمانه
زعفران آب گرفته
۱ استکان
خلال پسته
نصف پیمانه
روغن
۲ قاشق سوپخوری
سیر له شده
۴ عدد
پیاز ریز شده
۱ عدد متوسط
زیره
نصف قاشق سوپخوری
هل
۴ دانه
دارچین
۱ قاشق مرباخوری
آب
۲ لیوان
کره
۵۰ گرم
روغن
۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
برنج را شسته و به مدت ۱ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.