آموزش آشپزی,طرز تهیه کباب قفقازی,دستور پخت کباب ترکی,دستور پخت کباب قفقازی,کباب قفقازی,طرز تهیه کباب کباب ترکی,کباب لم چاپس,غذاهای اصلی,دستور پخت کباب قفقازی به روش جدید,کباب قفقازی به روش جدید
کباب لم چاپس کباب قفقازی به روش جدید
ابتدا رگ و چربیهای گوشت را گرفته، اما استخوانها روی آن باقی بماند. سپس با دو قاشق روغنزیتون، پیاز، فلفل، پودرسیر، نمک و سسسویا مخلوط کرده و به مدت پنج ساعت میگذاریم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدنی دو قاشق دیگر روغنزیتون ریخته و دو طرف آن را خوب سرخ میکنیم. پس از سرخ شدن مقداری کره و زعفران آبکرده را با قلممو روی آن بزنید تا خوشمزهتر شود و با گوجهفرنگی، زیتون و سبزی تزئین کنید.
مواد لازم :
راسته با استخوان گوسفندی
یک کیلوگرم
روغن زیتون
چهار قاشق سوپخوری
پیاز
یک عدد
پودرسیر
نصف قاشق چایخوری
سس سویا
یک قاشق سوپخوری
نمک
یک قاشق چایخوری
فلفل
نصف قاشق چایخوری
کره و زعفران آبکرده
به میزان لازم
گوجهفرنگی، زیتون و سبزی
در صورت تمایل
لم چاپس
طرز تهیه :
ابتدا رگ و چربیهای گوشت را گرفته، اما استخوانها روی آن باقی بماند. سپس با دو قاشق روغنزیتون، پیاز، فلفل، پودرسیر، نمک و سسسویا مخلوط کرده و به مدت پنج ساعت میگذاریم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدنی دو قاشق دیگر روغنزیتون ریخته و دو طرف آن را خوب سرخ میکنیم. پس از سرخ شدن مقداری کره و زعفران آبکرده را با قلممو روی آن بزنید تا خوشمزهتر شود و با گوجهفرنگی، زیتون و سبزی تزئین کنید.