غذاهای مکمل,سالاد,سالاد با سس فرانسوی,سالاد و سس,سالاد فلفل,سالاد فوری,سالاد ساده,دستور سالاد,سالاد مرغ,سالاد با سس سفید,سالاد پنیر,آموزش آشپزی,سالاد رژیمی,پنیر چدار,مرغ,سالاد گوجه,سالاد نیس ( سالاد فرانسوی )
سالاد نیس ( سالاد فرانسوی ) سالاد
ماهی شور را بخارپز کرده پوست و استخوان آن را بگیرید و با چنگال خرد کنید، کنسرو تن ماهی را بازکرده و روغن آن را خالی کنید. کنسرو تن ماهی، لوبیاسبز، پیاز، سیبزمینی، سینهمرغ و فلفلسبز را در کاسهای بریزید. روغنزیتون، سرکه و آبلیمو را روی مواد ریخته، به آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد کاهو و موادی را که آماده کردهاید به صورت کوپهای درآورید و با ماهیشور، تخممرغ، گوجهفرنگی و زیتونسیاه، سالاد را تزئین کنید.
سالاد نیس یا نیسوآز یک سالاد فرانسوی که در بندر نیس بیشتر رایج است.
مواد لازم : برای دو نفر
ماهی شور
۱۰۰ گرم
لوبیا سبز پخته شده
۱۵۰ گرم
زیتون سیاه
۶۰ گرم
مرغ پخته
۱۰۰ گرم
کاهو خرد شده
۱۰۰ گرم
کنسرو تن ماهی
یک قوطی
تخممرغ پخته
یک عدد
پیاز نگینی شده
یک عدد
گوجهفرنگی چهار قاچ
یک عدد
فلفل سبز تند ساطوری
دو عدد
لیموترش
دو عدد
سیبزمینی پخته
یک عدد
روغنزیتون
یک قاشق غذاخوری
سرکه
دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه :
ماهی شور را بخارپز کرده پوست و استخوان آن را بگیرید و با چنگال خرد کنید، کنسرو تن ماهی را بازکرده و روغن آن را خالی کنید. کنسرو تن ماهی، لوبیاسبز، پیاز، سیبزمینی، سینهمرغ و فلفلسبز را در کاسهای بریزید. روغنزیتون، سرکه و آبلیمو را روی مواد ریخته، به آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس در ظرف مورد نظر، سالاد کاهو و موادی را که آماده کردهاید به صورت کوپهای درآورید و با ماهیشور، تخممرغ، گوجهفرنگی و زیتونسیاه، سالاد را تزئین کنید.