مرغ را پخته و تکه تکه کنید . پاستا را آبکش و سرد نمایید . همه مواد را روی هم ریخته سپس سرکه و روغن زیتون و پرتقال را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت درسس بخوابانید و طی این مدت یکی دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .
مواد لازم :
پاستا
۲۰۰ گرم
خیار خلال شده
۱ عدد
گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده
۲۰۰ گرم
قارج دکمه ای یا کلاهک بسته
۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی پوست کنده و دانه در آمده و خرد شده
۲۰۰ گرم
روغن زیتون
۲ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک
۲ قاشق غذا خوری
پرتقال خرد شده
۲ عدد
طرز تهیه :
مرغ را پخته و تکه تکه کنید . پاستا را آبکش و سرد نمایید . همه مواد را روی هم ریخته سپس سرکه و روغن زیتون و پرتقال را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت درسس بخوابانید و طی این مدت یکی دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .