خوراک مرغ و سبزیجات,خوراک سیب زمینی,آموزش آشپزی,خوراک مرغ,خوراک تند,خوراک سیب زمینی,غذاهای اصلی,خوراک,خوراک فوری,سس سویا,خوراک بادام زمینی,خوراک سبزیجات,خوراک آسیایی,غذا با مرغ
خوراک سیب زمینی سس سویا
ته قالب تفلونی را چرب کرده، سیبزمینی را یک ردیف کف آن چیده، روی سیبزمینیها کمی نمک، فلفل و زیره میپاشیم. سپس مقداری پنیر پیتزا ریخته و کمی کره روی آن میگذاریم این کار را ادامه داده تا سیبزمینیها تمام شود و روی کار باید با پنیر پیتزا پوشانده شود. از کنار ظرف، شیر را داخل آن ریخته و بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم بماند. پنج دقیقه آخر گریل را روشن کرده تا سطح روی غذا طلایی شود. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و تزئین میکنیم.
مواد لازم:
سیب زمینی حلقه شده
شش عدد
پنیر پیتزا
۲۵۰ گرم
شیر
نصف پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم
زیره سیاه
یک قاشق غذاخوری
کره
۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
ته قالب تفلونی را چرب کرده، سیبزمینی را یک ردیف کف آن چیده، روی سیبزمینیها کمی نمک، فلفل و زیره میپاشیم. سپس مقداری پنیر پیتزا ریخته و کمی کره روی آن میگذاریم این کار را ادامه داده تا سیبزمینیها تمام شود و روی کار باید با پنیر پیتزا پوشانده شود. از کنار ظرف، شیر را داخل آن ریخته و بعد در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم بماند. پنج دقیقه آخر گریل را روشن کرده تا سطح روی غذا طلایی شود. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و تزئین میکنیم.