همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را ۳-۴ روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید .
مواد لازم:
راسته گوسفند کنجه کنجه
نیم کیلو
پیاز رنده شده
۱عدد
سرکه
۱ پیمانه
لیمو
۱برش
میخک
۳-۴ دانه
برگ بو
۲ پر
زیره ساییده
۲قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ساییده
۱ قاشق مرباخوری
زنجبیل
۱ قاشق مرباخوری
کره آب کرده ، نمک ،فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه :
همه مواد به جز نمک، فلفل و کره را با یک پیمانه آب در ظرفی بریزید و گوشت را ۳-۴ روز در این مایه در یخچال بخوابانید . سپس گوشت را به سیخ بکشید ، نمک و فلفل بپاشید و اندکی کره آب کرده بمالید ، و روی آتش زغال کباب کنید .