دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی کباب

طرز تهیه کباب ترش,کباب ترش گیلان,کباب ذغالی,طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی,گوشت کبابی,غذاهای اصلی,کباب ترش محلی,کباب سنتی,طرز تهیه کباب,کباب ترخون,کباب,ترش کباب,کباب شمالی,کباب کردن,کباب محلی,آموزش آشپزی,کباب ترش,کباب ترش شمال

طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی کباب

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .

طرز تهیه کباب ترش,کباب ترش گیلان,کباب ذغالی,طرز تهیه کباب ترش غذای محلی گیلانی,گوشت کبابی,غذاهای اصلی,کباب ترش محلی,کباب سنتی,طرز تهیه کباب,کباب ترخون,کباب,

 

مواد لازم :

 

گوشت راسته کبابی نیم کیلو
پیاز درشت ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
چوچاق (شیشاق) ۱ قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش ۱ قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری
آب نصف پیمانه پلو پزی

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .

مطالب بیشتر از سایت ما

کوفته سوبلی طرز تهیه کوفته

طرز تهیه پانساروتی خوراک کدو

خوراک پارمسان پارمسان

خوراک ماهیچه گوساله غذای ملل

ناپلئونی شکلاتی نان عصرانه

طرز تهیه رب انار خوش طعم خوراک رب انار

فیله ماهی کبابی کباب ماهی

شاک شوکا (ترکیه) غذا با گوجه فرنگی

فیله مرغ برشته مرغ کبابی

کباب بره (فرانسوی) آموزش غذا های فرنگی