غذاهای مکمل,انواع ژله,ژله پرتقال,ژله با طعم جدید,ژله,ژله تمشک,روش ساخت ژله,تزئین ژله مکعبی شکل با کمپوت آناناس,آموزش آشپزی,ژله لیمو,ژله انار
تزئین ژله مکعبی شکل با کمپوت آناناس ژله پرتقال
هر ورق ژلاتین راجداگانه در نیم لیوان آب نیم گرم حل کرده و سپس پودر یکی ازبسته های ژله را به همراه یک لیوان آب و یک قاشق شکر در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده تا رنگ ژله شفاف شود بعد ژله را در ظرف چهار گوش کوچک و تختی که اگر پیرکس باشد خیلی بهتر است بریزید و در یخچال گذاشته تا ببندد به این ترتیب سه رنگ ژله در ظروف مختلف تهیه کرده اید که بعد از بسته شدن ژله لبه کاردی را با آب خیس کنید و چهار گوش برش داده و جدا کنید ودر ظرف مورد نظری که برای سرو ژله در نظر گرفته اید قرار دهید و بین ژله ها را با کمپوت آناناس پر کنید و روی آنرا با خلال پسته تزئین کنید . این ژله خیلی زیبا است و تنوع رنگ آن به زیبایی میز غذای می افزاید و کودکان با دیدن آن تشویق به خوردن این دسر میشوند. رنگهای متضاد در این دسر باعث زیباتر شدن آن میگردد و سفره و میز غذای شما را رنگین میکند
نکته مهم در این ژله این است که ژله هر چه سفت تر تهیه شود بهتر است.
مواد لازم :
ژله پرتقال
۱ بسته
ژله لیمو
۱ بسته
ژله آلبالو
۱ بسته
کمپوت آناناس
۱ بسته
خلال پسته
به مقدار لازم
ژلاتین
۳ ورق
شکر
۳ قاشق
طرز تهیه :
هر ورق ژلاتین راجداگانه در نیم لیوان آب نیم گرم حل کرده و سپس پودر یکی ازبسته های ژله را به همراه یک لیوان آب و یک قاشق شکر در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده تا رنگ ژله شفاف شود بعد ژله را در ظرف چهار گوش کوچک و تختی که اگر پیرکس باشد خیلی بهتر است بریزید و در یخچال گذاشته تا ببندد به این ترتیب سه رنگ ژله در ظروف مختلف تهیه کرده اید که بعد از بسته شدن ژله لبه کاردی را با آب خیس کنید و چهار گوش برش داده و جدا کنید ودر ظرف مورد نظری که برای سرو ژله در نظر گرفته اید قرار دهید و بین ژله ها را با کمپوت آناناس پر کنید و روی آنرا با خلال پسته تزئین کنید . این ژله خیلی زیبا است و تنوع رنگ آن به زیبایی میز غذای می افزاید و کودکان با دیدن آن تشویق به خوردن این دسر میشوند. رنگهای متضاد در این دسر باعث زیباتر شدن آن میگردد و سفره و میز غذای شما را رنگین میکند
نکته مهم در این ژله این است که ژله هر چه سفت تر تهیه شود بهتر است.