سوپ عدس قرمز و سیر مناسب برای افراد دیابتی (نوع ۲) و کسانی که دارای رژیم های لاغری هستند ،می باشد
مواد لازم :
عدس قرمز (شسته شود) | ۲۲۵ گرم( حدود ۱ لیوان) |
پیاز (ساطوری شده) | ۲عدد |
سیر بزرگ(ساطوری شده) | ۲ حبه |
هویج (ساطوری شده) | ۱ عدد |
روغن زیتون خالص | ۲ قاشق سوپخوری |
آب مرغ | ۵/۱ لیتر |
سرکه | ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
برگ کرفس | برای تزئین |
طرز تهیه:
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت ۵/۱ ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.
اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.
نکات تغذیه ای:
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس کردن ندارد.