زمانی که قوام آمد ، ورقه ژلاتین را به مدت دو دقیقه در مقداری آب خیس نموده سپس از آب بیرون آورده و به مارمالاد اضافه می کنیم .یکی دو مرتبه هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم . پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .
مواد لازم :
پرتقال
۴ عدد حدود ۵۰۰ گرم
شکر
۱/۲-۱ پیمانه
آب
۱/۴ پیمانه
ورقه ژلاتین
۲ ورق
طرز تهیه :
پرتقال را پوست گرفته , سپس به صورت پره در آورده ،بعد پره های پرتقال رانیز پوست گرفته و مغز آن را جدا می کنیم .مغزها را درمخلوط کن ریخته وله می کنیم . شکر را روی آن ریخته و روی جرارت تند قرار می دهیم .
زمانی که قوام آمد ، ورقه ژلاتین را به مدت دو دقیقه در مقداری آب خیس نموده سپس از آب بیرون آورده و به مارمالاد اضافه می کنیم .یکی دو مرتبه هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم . پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .