دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دستور تهیه پیتزا قلب نحوه پخت پیتزا برای پیک نیک

آموزش آشپزی,پخت پیتزا گوشت,مواد لازم برای پیتزا,سایت آشپزی,دستور تهیه پیتزا قلب,نحوه پخت پیتزا,نحوه پخت پیتزا برای پیک نیک,غذاهای اصلی,طرز تهیه پیتزا خانگی,طرز تهیه پیتزای پیک نیک,پیتزا برای بیرون

دستور تهیه پیتزا قلب نحوه پخت پیتزا برای پیک نیک

طرز تهیه خمیر: ۱٫ ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم. ۲٫ آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم. ۳٫ خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود. ۴٫ ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم. ۵٫ روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم. ۶٫ سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم. ۷٫ پیتزا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا می پزیم. ۸٫ پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.

آموزش آشپزی,پخت پیتزا گوشت,مواد لازم برای پیتزا,سایت آشپزی,دستور تهیه پیتزا قلب,نحوه پخت پیتزا,نحوه پخت پیتزا برای پیک نیک,غذاهای اصلی,طرز تهیه پیتزا خانگی,طرز تهیه پیتزای پیک نیک,پیتزا برای بیرون,

 

 

مواد لازم برای خمیر:

 

آرد سفید ۵ لیوان
روغن مایع ۲/۱ لیوان
آب ۲ لیوان
خمیرفوری ۲ قاشق غذاخوری
شیرخشک ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری

 

 

مواد لازم برای روی پیتزا:

 

سس کچاپ
پودر سیر
پودر آویشن
سوسیس و کالباس خرد شده
فلفل دلمه سبز
زیتون سیاه خرد شده
پنیرپیتزای رنده شده
قارچ خرد شده

 

 

طرز تهیه خمیر:
۱٫ ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
۲٫ آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.
۳٫ خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
۴٫ ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
۵٫ روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
۶٫ سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
۷٫ پیتزا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
۸٫ پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرزتهیه سوپ کدو تنبل مافین کدو

طرزتهیه بورانی اسفناج ساده بورانی اسفناج

آش کرفس؛ غذایی برای حفظ سلامت قلب سوپ فلفل

خورشت مرغ و زیتون (غذای لبنانی) خورش

آموزش پخت غذابه شیوه بسیارجالب(+عکس) دانستنی ها

دسر ماست یونانی اش ماست خراسان

مارمالاد پرتقال مارمالاد لیمو ترش

سالاد میوه لایه‌ای سالاد

طرزتهیه کیک پرتقالی آشپزی

شکلات گلاسه کیک شکلاتی در مایکروفر