کباب گوشت,پخت کباب,مایه کباب عالی,مایه کباب,گوشت کبابی,تموز,غذاهای اصلی,کباب لقمه ای,آموزش آشپزی - کباب,آموزش آشپزی,کباب عالی,نحوه درست کردن کباب لقمه ای خانگی,مواد لازم برای درست کردن کباب لقمه ای خانگی,طرز پخت کباب لقمه ای,آشپزی,کباب تابه ای,کباب فوری,کباب ذغالی,کباب سیخی,تهیه کباب,آشپزی آنلاین,طرزتهیه کباب لقمه ای,کباب لقمه,کباب,اموزش کباب کردن,
طرزتهیه کباب لقمه ای کباب
گوشت چرخ کرده بهتر است از قلوه گاه گوسفند با مخلوطی از گوشت گوساله باشد . دوبار چرخ کنید . نمک , فلفل و ترخون خرد شده را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. به اندازه یک گردو از مایه گوشتی برداشته آن را در دست به فرم لوله ای داده , توری کباب را از قبل چرب کنی . کبابها را روی آن چیده روی آتش قرار دهید تا هر دو طرف آن بپزد . کبابها را مطابق تصویر می توانید به سیخ بکشید و ما بین هر کباب یک عدد برگ بو و برشی از فلفل دلمه ای قرمز قرار داده و در اول و انتهای هر کباب پیاز ریز گذاشته و روی آتش کباب کنید .
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
ترخون خرد شده
۲ الی ۳قاشق سوپخوری
برگ بو
تعدادی
فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد
پیاز ریز
تعدادی
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده بهتر است از قلوه گاه گوسفند با مخلوطی از گوشت گوساله باشد . دوبار چرخ کنید . نمک , فلفل و ترخون خرد شده را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. به اندازه یک گردو از مایه گوشتی برداشته آن را در دست به فرم لوله ای داده , توری کباب را از قبل چرب کنی . کبابها را روی آن چیده روی آتش قرار دهید تا هر دو طرف آن بپزد . کبابها را مطابق تصویر می توانید به سیخ بکشید و ما بین هر کباب یک عدد برگ بو و برشی از فلفل دلمه ای قرمز قرار داده و در اول و انتهای هر کباب پیاز ریز گذاشته و روی آتش کباب کنید .