دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) کباب ترش شمال

گوشت کبابی,کباب ذغالی,طرز تهیه دنر کباب,کباب,کباب ترش,روش پخت کباب ترکی,کباب محلی,کباب ترش گیلان,آموزش آشپزی,کباب ترش محلی,کباب ترش شمال,طرز تهیه کباب,ترش کباب,طرز تهیه کباب ترش,طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی),کباب ترکی,کباب سنتی,کباب کردن,کباب شمالی,غذاهای اصلی,طرز تهیه کباب ترکی,طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی)

طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) کباب ترش شمال

طرز تهیه : گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )

 

گوشت کبابی,کباب ذغالی,طرز تهیه دنر کباب,کباب,کباب ترش,روش پخت کباب ترکی,کباب محلی,کباب ترش گیلان,آموزش آشپزی,کباب ترش محلی,کباب ترش شمال,
مواد لازم :

گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله  ۲۵۰ گرم
 پیاز  ۳ عدد
 روغن مایع  نصف پیمانه
 نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )

 

بعد پیاز سوم را خلال نازک میکنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را ۳ دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت کنید که اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میکنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .

 

همین کار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت که نمک گوشت سفید رو همیشه اول کار اضافه میکنیم .

 

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی قهوه با شکلات قهوه

طرز تهیه ی غذای سبزیجات (غذای هندی) پوره نرم

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان اسنک

یک دستور عالی برای یک معجون خوش طعم کالری غذا

کره سبزیجات مناسب برای تغذیه ی مدرسه! غذای بیمار

طرز تهیه ی آش آلو قرمز اش جو

طرز تهیه ی میگو شانگهای میگو

طرز تهیه ی پیتزای توپی طرز تهیه پیتزا پیراشکی

طرز تهیه ی چخرتمه (کوکوی مرغ گیلانی) دستور پخت کوکو مرغ

طرز تهیه ی سالاد نخود سالاد