این غذا از غذاهای جنوب ایران است.
مواد لازم :
برنج | ۳ لیوان |
شوید پاک شده و خرد شده | ۲۰۰ گرم |
ماهی شور متوسط | ۱ عدد متوسط |
کشمش | ۱ تا ۲ پیمانه |
پودر لیموعمانی | ۱ قاشق سوپخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
پیاز داغ | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس ماهی را تمیز کرده و تکهتکه کنید و در آبکش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آبکش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
نکته :
میتوانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم کنید.