اش جو,طرز تهیه آش بی بی سه شنبه,آموزش آشپزی,اش جو مجلسی,اش جو مخصوص,غذاهای مکمل,طرز تهیه اش جو,طرز تهیه آش گوشت,اش جو سنتی,اش جو با گوشت
طرز تهیه آش گوشت اش جو
طرز تهیه :
ابتدا حبوبات را تمیز کرده و میشوییم و میگذاریم تا با گوشت و پیاز سرخ شده، پخته شود، پس از اینکه گوشت و حبوبات تقریبا پخته شد رشته را اضافه میکنیم تا آن نیز بپزد. سپس سبزیهای تمیز و خرد شده را داخل آش میریزیم و بهم میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آش ته نگیرد، پس از اینکه آماده شد، در ظرف مناسبی میریزیم و در صورت تمایل روی آن را با پیاز سرخ شده مانند تصویر تزئین میکنیم .
مواد لازم برای شش نفر:
سبزی (شامل؛ تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)
۵/۱ کیلو
حبوبات (نخود، لوبیا و عدس)
۴۰۰ گرم
پیاز سرخ شده
چهار قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
زردچوبه (در صورت تمایل)
یک قاشق مرباخوری
گوشت ران یا سردست بدون استخوان
۷۰۰ گرم
رشته آش
۴۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا حبوبات را تمیز کرده و میشوییم و میگذاریم تا با گوشت و پیاز سرخ شده، پخته شود، پس از اینکه گوشت و حبوبات تقریبا پخته شد رشته را اضافه میکنیم تا آن نیز بپزد. سپس سبزیهای تمیز و خرد شده را داخل آش میریزیم و بهم میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آش ته نگیرد، پس از اینکه آماده شد، در ظرف مناسبی میریزیم و در صورت تمایل روی آن را با پیاز سرخ شده مانند تصویر تزئین میکنیم .