دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه خورشت انار دانه مسما انار خورش

غذاهای اصلی,رب انار,غذا با انار و گوشت,خوراک رب انار,آموزش آشپزی,انار خورش,خورش انار,خوراک انار,دانه انار,خورش رب انار,طرز تهیه خورشت انار دانه مسما

طرز تهیه خورشت انار دانه مسما انار خورش

طرز تهیه خورشت انار دانه مسما : مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم. سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد. در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود. پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم. وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد. در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد. نکته : می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

 

غذاهای اصلی,رب انار,غذا با انار و گوشت,خوراک رب انار,آموزش آشپزی,انار خورش,خورش انار,خوراک انار,دانه انار,خورش رب انار,طرز تهیه خورشت انار دانه مسما,

 

طرز تهیه خورشت انار دانه مسما

 
مواد لازم جهت پخت خورشت انار دانه مسما :

 

 مرغ  نصف یک عدد
 انار دانه شده  ۲ عدد
 پیاز ۲۰۰ گرم
 شکر در صورت تمایل  دو قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
گلپر یک قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه خورشت انار دانه مسما :
مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.
سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.
در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.
پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.
وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم‌آب باشد.
نکته :
می‌توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه دوپینگ پلو کباب مرغ

طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت سوپ هویج

طرز تهیه آش گوشت اش جو

طرز تهیه ی دسر کاسترد دسر نوتلا

طرز تهیه ی خوراک سیب زمینی با پنیر جایگاه سیب زمینی در سبد غذایی خانواده

طرز تهیه یک دسر خوشمزه پاییزی دسر شکلات

طرز تهیه دسر کاکائو دسر کودک

طرز تهیه ی کوکوی بادمجان طرز تهیه کوکوی ترکیه

طرز تهیه ی سالاد مرغ گرم سالاد سیب زمینی

طرز تهیه ی غذای گوشتی مندو (غذای کره ای ) پلو جدید