دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه دوپینگ پلو کباب مرغ

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,kabab morgh,کباب,morgh sokhari

طرز تهیه دوپینگ پلو کباب مرغ

طرز تهیه  دوپینگ پلو : ابتدا یکی از پیازها رو خلالی کرده وسرخ کنید و کنار بذارید سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه کشمش و زردچوبه و با حرارت کم تفت دهید چون خیلی سریع می سوزن .

 

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست.

مواد لازم  تهیه دوپینگ پلو برای ۲ نفر :

گردو  ۱۰۰ گرم
کشمش  ۱۰۰ گرم
پیاز بزرگ  دو عدد
برنج  ۳ پیمانه
 رب انار نصف پیمانه
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
ران مرغ ۲ عدد
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
آب ۲ پیمانه

طرز تهیه  دوپینگ پلو :
ابتدا یکی از پیازها رو خلالی کرده وسرخ کنید و کنار بذارید سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه کشمش و زردچوبه و با حرارت کم تفت دهید چون خیلی سریع می سوزن .

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,

آموزش انواع غذاها

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,

آموزش انواع غذاها

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
سپس پیاز داغ رو اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
برنج رو ابکش کرده و در قابلمه بریزید .

نکته آشپزی :
بهتره از ته دیگ نان استفاده کنید .
سپس از مخلوط کشمش وگردو لا به لا و روی برنج ریخته و اونو دم کنید.

 

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
شکر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنید تا رب رقیق بشه.
نکته آشپزی :
رب انار وشکر نباید بجوشه فقط در حدی باشه که شکر کاملا حل بشه.

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,

آموزش انواع غذاها

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,

 

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
به این غلظت که برسه خوبه.

 

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقیق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بریزید.

 

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
در قابلمه رو ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر زمان بدید .

 

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
برای پخت مرغ :
پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید تا سبک بشه.
نکته آشپزی :
هرچه پیاز ریز تر خورد بشه غذا لعاب بیشتری خواهد داد.

 

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
به مرغ نمک بزنید و کمی دو طرف اونو سرخ کنید.

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,

آموزش انواع غذاها

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنید ،بعد کمی تفت داده سپس اب بریزید.

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,

آموزش انواع غذاها

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,
نیم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ کنید تا برشته بشه.از اب مرغ می تونید در کنار غذا استفاده کنید.
در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .

غذا با مرغ,کباب مرغ سوخاری,غذاهای اصلی,کباب سیخی,مرغ کبابی,طرز تهیه دوپینگ پلو,مرغ سوخاری,مرغ,آموزش آشپزی,kabab,کباب مرغ,

 

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت سوپ هویج

طرز تهیه آش گوشت اش جو

طرز تهیه ی دسر کاسترد دسر نوتلا

طرز تهیه ی خوراک سیب زمینی با پنیر جایگاه سیب زمینی در سبد غذایی خانواده

طرز تهیه یک دسر خوشمزه پاییزی دسر شکلات

طرز تهیه دسر کاکائو دسر کودک

طرز تهیه ی کوکوی بادمجان طرز تهیه کوکوی ترکیه

طرز تهیه ی سالاد مرغ گرم سالاد سیب زمینی

طرز تهیه ی غذای گوشتی مندو (غذای کره ای ) پلو جدید

طرز تهیه فتوچینی رژیمی تغذیه سالم