ساندویچ مرغ,ساندویچ سوسیس,آموزش آشپزی,سس ساندویچ,ساندویچ تخم مرغ,ساندویچ گوشت,غذاهای فست فود,ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی,ساندویچ ساده,طرز تهیه ساندویچ,ساندویچ کالباس,ساندویچ,ساندویچ فوری,ساندویچ گوشت و تخم مرغ
ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی سس ساندویچ
طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی:
مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت ۱۰ دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.
قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.تا ساندوچ مرغ شما آماده شود
ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه
مواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای ۸ نفر
کاهو
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
گوجه فرنگی ورقه شده
۴ عدد
نان فرانسوی
۸ عدد (از وسط نصف شده)
پیاز قرمز خرد شده
۲ عدد
سیر خرد شده
۲ حبه
رزماری خرد شده
۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری
سرکه
۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۸ عدد
فلفل سیاه
به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی:
مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت ۱۰ دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.
قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.تا ساندوچ مرغ شما آماده شود