دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه اسفناچ پلو کیک سبزیجات و پنیر

کیک سبزیجات و پنیر,اسفناج,خوراک با اسفناج,غذا با اسفناج,غذاهای اصلی,کوکو,کوکو سبزیجات,کیک,اسفناج پنیری,کیک سبزیجات,آموزش آشپزی,طرز تهیه اسفناچ پلو,کیک اسفناج و پنیر,کوکو اسفناج,کیک اسفناج

طرز تهیه اسفناچ پلو کیک سبزیجات و پنیر

در ظرف دیگر روغن داغ می کنیم ( ترجیحا در این مرحله از ظرف روحی استفاده شود ) و پیاز باقی مانده را خرد کرده در آن تفت می دهیم. سیر را خرد کرده و اضافه می کنیم. پس از تفت دادن اسفناج خام را افزوده و کمی که تفت خورد اسفناج پخته را می افزائیم و مخلوط را خوب سرخ می کنیم سپس آب نارنج را به آن می افزائیم. اگر آب نارنج رقیق بود مقدار بیشتری از آن نیاز است.

 

کیک سبزیجات و پنیر,اسفناج,خوراک با اسفناج,غذا با اسفناج,غذاهای اصلی,کوکو,کوکو سبزیجات,کیک,اسفناج پنیری,کیک سبزیجات,آموزش آشپزی,
مواد لازم :

 اسفناج  ۱ الی ۱/۵ کیلو
 گوشت چرخ کرده  ۳۰۰ گرم
 برنج ۳ پیمانه
 پیاز ۲ عدد بزرگ
لپه  ۱ فنجان
آب نارنج غلیظ نصف فنجان
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
سس انار یا رب انار رقیق به دلخواه ۱ ق غ
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
زعفران آبکرده، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، آویشن،  پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه :
اسفناج را خرد کرده، حدود نصف لیوان از آن را کنار گذاشته و باقی را با نصف فنجان آب در قابلمه می پزیم. می گذاریم کاملا آبش کشیده شود و به خوردش برود.

لپه را جداگانه کمی می پزیم سپس آبکش می کنیم.

یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و ادویه و نمک و کمی زعفران زده و پس از تفت دادن لپه را به مخلوط می افزائیم، کمی آب می ریزیم تا گوشت کاملا بپزد و آبش کشیده شود. سپس ربها یا رب و سس انار را اضافه کرده تفت می دهیم.

در ظرف دیگر روغن داغ می کنیم ( ترجیحا در این مرحله از ظرف روحی استفاده شود ) و پیاز باقی مانده را خرد کرده در آن تفت می دهیم. سیر را خرد کرده و اضافه می کنیم. پس از تفت دادن اسفناج خام را افزوده و کمی که تفت خورد اسفناج پخته را می افزائیم و مخلوط را خوب سرخ می کنیم سپس آب نارنج را به آن می افزائیم. اگر آب نارنج رقیق بود مقدار بیشتری از آن نیاز است.

مخلوط اسفناج را به مخلوط گوشت افزوده و کاملا مخلوط می کنیم . ترشی و ادویه و نمک غذا را باب میل خود اندازه می کنیم.

برنج را کمی زنده تر بر می داریم و آبکش کرده و در آبکش به آن آب و روغن داغ را می افزائیم.

سپس ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه چیده و رویش یک لایه برنج می ریزیم و سپس یک لایه از مواد و روی آن کمی دارچین و زغفران می ریزیم، این لایه ها را یک بار دیگر تکرار می کنیم. سپس باقی برنج را روی سطح داده و کمی زعفران رویش می ریزیم و چند سوراخ ایجاد کرده و برنج را دم می کنیم، پس از دم کشیدن، با احتیاط برنج و مواد را مخلوط کرده و سرو می کنیم.

نکته ها :
_ این غذا طعم بسیار لذیذی دارد به خصوص اگر دوستدار اسفناج و طعم ترش باشید.
_ در این غذا باید میزان مخلوط اسفناجی بر برنج غالب باشد. در صورت دلخواه می توان میزان اسفناج را افزایش داد.
_ این غذا با ماست بسیار هماهنگی دارد.
_ برای مشاهده تصاویر گام به گام تهیه این غذا بر روی عکس نمونه کلیک کنید و عکسها را به صورت اسلاید مشاهده نمایید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات کتلت سیب زمینی با گوشت

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی رولت مرغ

شنسیل شتر مرغ مزه دار کردن ماهی

پخت یک قیمه نذرى خوشمزه gheimeh

آش عاشوره یا آشوره یا پودینگ حضرت نوح ( نذری محلی محرم در ترکیه ) غذای ترکیه ای

آشنایی با غذاهای نذری ماه محرم نذری

طرز تهیه پیتزا پیاز طرز تهیه پیتزا پیراشکی

دسر موز و کره بادام زمینی ( برای کودکان ) نان عسلی

طرز تهیه کباب انگشتی کباب

طرز تهیه ژیگو گوساله فلافل تند