دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه لازانیا با مرغ طرز تهیه لازانیا رولی

طرز تهیه لازانیا با مرغ,شام خوشمزه,لازانیا با مرغ,لازانیا رولی,شام چی بپزم,رول لازانیا مرغ,شام فست فود,طرز تهیه لازانیا رولی,رول لازانیا,شام,پاستا لازانیا,رول لازانیا و بیکن,لازانیا,آموزش آشپزی

طرز تهیه لازانیا با مرغ طرز تهیه لازانیا رولی

لایه بندی لازانیا : کمی سس خامه را روی سینی فر ریخته ، سه ورقه لازانیای پخته شده را روی آن قرار دهید ، یک سوم از مخلوط مرغ و یک سوم از سس خامه را روی آن ریخته ، روی هر  لایه پنیر بپاشید . این لایه بندی را تکرار کنید . در آخر روی آن پنیر رنده شده بریزید . به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت آن را بپزید .

 

طرز تهیه لازانیا با مرغ,شام خوشمزه,لازانیا با مرغ,لازانیا رولی,شام چی بپزم,رول لازانیا مرغ,شام فست فود,طرز تهیه لازانیا رولی,رول لازانیا,شام,پاستا لازانیا,
مواد لازم  برای تهیه لازانیا با مرغ:

 ورقه لازانیا ۸ تا ده عدد
 گوشت مرغ پخته و خرد شده  دو فنجان
 کره یا مارگارین  دو قاشق سوپ خوری
 پیاز متوسط خرد شده  یک عدد
 قارچ خرد شده ۱۵۰ گرم
کنسرو گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم
ریحان خشک نصف قاشق چای خوری
پونه خشک نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل یک سوم قاشق چای خوری
کره یا مارگارین سه قاشق سوپ خوری
آرد ۳ قاشق سوپ خوری
آب مرغ ۳۰۰ گرم
پنیر ماتزارلا خرد شده یک فنجان
پنیر ریکوتا نصف فنجان

طرز تهیه سس گوجه :
کره را در یک قابلمه آب کنید . پیاز را در آن سرخ کنید تا شفاف شوند . قارچ ، ریحان ، پونه ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بپزید .
گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس به قارچها اضافه کنید . آن را آهسته بجوشانید و مرغ ها را به آن اضافه کنید . در همان حال سس خامه را آماده کنید

طرز تهیه سس خامه :
کره را آب کرده ، آرد را به آن بیفزائید . بمدت ۲ تا ۳ دقیقه آن را هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا غلیظ شود .

لایه بندی لازانیا :
کمی سس خامه را روی سینی فر ریخته ، سه ورقه لازانیای پخته شده را روی آن قرار دهید ، یک سوم از مخلوط مرغ و یک سوم از سس خامه را روی آن ریخته ، روی هر  لایه پنیر بپاشید . این لایه بندی را تکرار کنید . در آخر روی آن پنیر رنده شده بریزید . به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت آن را بپزید .

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی کوکوی ترکیه پخت انواع کوکو

طرز تهیه گراتن کدو سبز گراتن

طرز تهیه ژله شیر نارگیل تهیه انواع ژله

طرز تهیه ی رولـت مغز رولت مرغ

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی) غذای یونانی

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) اش گوشت و بادمجان

خوراک میگو و قارچ (هندی) اردور

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو املت قارچ

طرز تهیه ی کوفته گوشت یونانی کوفته گوشت

طرز تهیه ی کوکوی ترکیه پخت انواع کوکو

نحوه پخت کوکوی سیب زمینی,مواد لازم برای کوکوی ترکیه,تهیه کوکوی ترکیه,نحوه پخت کوکوی ترکیه,سایت آشپزی,غذاهای اصلی,پخت انواع کوکو,آموزش آشپزی,طرز تهیه کوکو سبزی,طرز تهیه کوکوی ترکیه,طرز تهیه ی کوکوی ترکیه

طرز تهیه ی کوکوی ترکیه پخت انواع کوکو

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را به صورت مربع ریز خورد کرده و در روغن سرخ میکنیم بعد درظرف گودی پیاز سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده سبزی.آویشن ولوبیا پخته شده را همراه با تخم مرغ و نمک فلفل زردچوبه خوب مخلوط کرده بعد در تابه روغن ریخته مواد را داخل تابه میریزیم روی ان پنیر پیتزا ورقه ای قرار میدهیم با حرارت ملایم تا زیر کوکو خوب سرخ شود و پنیر روی ان اب شود این کوکو نیاز به برگرداندن ندارد.

نحوه پخت کوکوی سیب زمینی,مواد لازم برای کوکوی ترکیه,تهیه کوکوی ترکیه,نحوه پخت کوکوی ترکیه,سایت آشپزی,غذاهای اصلی,پخت انواع کوکو,آموزش آشپزی,طرز تهیه کوکو سبزی,طرز تهیه کوکوی ترکیه,طرز تهیه ی کوکوی ترکیه,
مواد لازم :

 سیب زمینی  ۳ عدد
پیاز سرخ کرده ۲ لیوان
 سبزی ترخون خرد شده  ۱ فنجان
 پودر اویشن ۴ قاشق غذا خوری
 تخم مرغ  ۴ عدد
پنیر پیتزا ورقه ۵ عدد
نمک ،فلفل ،زردچوبه به میزان لازم
لوبیا پخته شده ۲ لیوان

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را به صورت مربع ریز خورد کرده و در روغن سرخ میکنیم بعد درظرف گودی پیاز سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده سبزی.آویشن ولوبیا پخته شده را همراه با تخم مرغ و نمک فلفل زردچوبه خوب مخلوط کرده بعد در تابه روغن ریخته مواد را داخل تابه میریزیم روی ان پنیر پیتزا ورقه ای قرار میدهیم با حرارت ملایم تا زیر کوکو خوب سرخ شود و پنیر روی ان اب شود این کوکو نیاز به برگرداندن ندارد.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه گراتن کدو سبز گراتن

طرز تهیه ژله شیر نارگیل تهیه انواع ژله

طرز تهیه ی رولـت مغز رولت مرغ

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی) غذای یونانی

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) اش گوشت و بادمجان

خوراک میگو و قارچ (هندی) اردور

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو املت قارچ

طرز تهیه ی کوفته گوشت یونانی کوفته گوشت

طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل اشنایی با انواع نوشیدنی ها

طرز تهیه گراتن کدو سبز گراتن

آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,طرز تهیه گراتن کدو سبز,گراتن سبزیجات,موساکا,غذا با تخم مرغ,گراتن بادمجان,غذای گوشتی,خوراک یونانی,طرز تهیه گراتن کدو سبز,طرز تهیه گراتن,گراتن گوشت و بادمجان,غذای ملل,غذای یونانی,غذا با بادمجان,گراتن,گراتن کدوی سبز و هویج

طرز تهیه گراتن کدو سبز گراتن

طرز تهیه : کدو را شسته بدون پوست کندن به شکل حلقه می بریم. قطعات بریده شده را با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب در ظرفی می ریزیم. در ظرف را بسته روی حرارت ملایم می گذاریم تا موقعی که کدوها کمی نرم شوند .آرد را در ظرف کوچک لعابی می ریزیم .شیر را به تدریج داخل آرد می ریزیم و مرتبا به هم می زنیم تا آرد در شیر حل شده ، بدون گلوله شود. بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتبا بهم می زنیم تا مایه جوش آمده ، کمی غلیظ شود.

 

آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,طرز تهیه گراتن کدو سبز,گراتن سبزیجات,موساکا,غذا با تخم مرغ,گراتن بادمجان,غذای گوشتی,خوراک یونانی,طرز تهیه گراتن کدو سبز,طرز تهیه گراتن,
مواد لازم :

 کدو سبز تازه  ۲ تا ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
 شیر  ۱ لیوان (۲ دسی لیتر)
 آرد گندم  ۱ قاشق سوپخوری (۲۵ گرم)
 پنیر  ۵۰ گرم

طرز تهیه :
کدو را شسته بدون پوست کندن به شکل حلقه می بریم. قطعات بریده شده را با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب در ظرفی می ریزیم. در ظرف را بسته روی حرارت ملایم می گذاریم تا موقعی که کدوها کمی نرم شوند .آرد را در ظرف کوچک لعابی می ریزیم .شیر را به تدریج داخل آرد می ریزیم و مرتبا به هم می زنیم تا آرد در شیر حل شده ، بدون گلوله شود. بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتبا بهم می زنیم تا مایه جوش آمده ، کمی غلیظ شود.

کدوها را در ظرف می ریزیم و روی آنها را با پشت قاشق صاف می کنیم و سس سفید را روی آن می ریزیم . پنیر را هم رتده می کنیم و روی سس می پاشیم .

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر،به طرف بالا قرار می دهیم تا روی گراتن کمی طلایی شود . معمولا غذا پس از ۴۵ دقیقه آماده می شود.

این غذا چون با شیر و آرد تهیه می شود و به اندازه کافی دارای کالری و پروتئین است،به جای گوشت و سبزی مصرف می گردد.
به طور کلی تمام گراتن ها باید حتما در ظرف نسوز تهیه شود و با همان ظرف سر میز قرار گیرد.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ژله شیر نارگیل تهیه انواع ژله

طرز تهیه ی رولـت مغز رولت مرغ

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی) غذای یونانی

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) اش گوشت و بادمجان

خوراک میگو و قارچ (هندی) اردور

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو املت قارچ

طرز تهیه ی کوفته گوشت یونانی کوفته گوشت

طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل اشنایی با انواع نوشیدنی ها

ترافل گیلاس ( دسری خوشمزه ) طرز تهیه دسر پرتقال

طرز تهیه ژله شیر نارگیل تهیه انواع ژله

آموزش آشپزی,طرز تهیه ژله با شیر,درست کردن ژله شیر نارگیل,خواص خوردن ژله,مواد لازم برای تهیه ژله شیر نارگیل,طرز تهیه ژله شیر نارگیل,درست کردن ژله با شیر,تهیه ژله شیر نارگیل,تهیه انواع ژله,سایت آشپزی,ژله شیر نارگیل,غذاهای مکمل

طرز تهیه ژله شیر نارگیل تهیه انواع ژله

طرز تهیه : در یک شیرجوش مناسب یک لیتر آب را جوش آورده و آگارآگار را به آن افزوده تا حل شود و اجازه دهید تا چند دقیقه‌ای بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. برای تست زمان مناسب کمی از مایع را در قاشقی بریزید و بعد از اینکه کمی سرد شد با دو انگشت از آن بردارید اگر بین دو انگشت کش آید آماده برداشتن است در غیر این صورت زمان بیشتری به جوشیدن اختصاص دهید. وقتی مایع آماده شد شکر را تا حدی که شیرینی آنرا دوست دارید اضافه کرده و سپس شیر نارگیل را اضافه کنید و مقداری هم زده تا مواد با هم مخلوط شوند. ژله را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد. برای بیرون آوردن از قالب کافی است لبه‌های ژله را با چاقو از قالب جدا نموده، ظرف مورد نظر را روی قالب گذاشته وقالب را برگردانید. روی ژله را به دلخواه تزئین کنید.

 

آموزش آشپزی,طرز تهیه ژله با شیر,درست کردن ژله شیر نارگیل,خواص خوردن ژله,مواد لازم برای تهیه ژله شیر نارگیل,طرز تهیه ژله شیر نارگیل,درست کردن ژله با شیر,تهیه ژله شیر نارگیل,تهیه انواع ژله,سایت آشپزی,ژله شیر نارگیل,
اگر شما هم از افراد علاقمند به ژله هستید طرز تهیه ژله شیرنارگیل را در ادامه فرا بگیرید.

ژله یکی از دسرهایی است که بسیاری از خانمها دوست دارند بخصوص در مهمانیها درون سفره بگذارند؛ هم به زیبایی و تزئین سفره کمک می‌کند، هم با آن تنوعی به مخلفات سفره داده‌اند. اگر شما هم از این افرادید، طرز تهیه ژله شیرنارگیل را در ادامه فرا بگیرید.

مواد لازم :

 آگارآگار رشته‌ای  ۲۰ گرم
 شکر  به مقدار لازم
 شیر نارگیل  ۲۰۰ گرم
 آب  ۱ لیتر

طرز تهیه :
در یک شیرجوش مناسب یک لیتر آب را جوش آورده و آگارآگار را به آن افزوده تا حل شود و اجازه دهید تا چند دقیقه‌ای بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. برای تست زمان مناسب کمی از مایع را در قاشقی بریزید و بعد از اینکه کمی سرد شد با دو انگشت از آن بردارید اگر بین دو انگشت کش آید آماده برداشتن است در غیر این صورت زمان بیشتری به جوشیدن اختصاص دهید.
وقتی مایع آماده شد شکر را تا حدی که شیرینی آنرا دوست دارید اضافه کرده و سپس شیر نارگیل را اضافه کنید و مقداری هم زده تا مواد با هم مخلوط شوند.
ژله را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد. برای بیرون آوردن از قالب کافی است لبه‌های ژله را با چاقو از قالب جدا نموده، ظرف مورد نظر را روی قالب گذاشته وقالب را برگردانید. روی ژله را به دلخواه تزئین کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی رولـت مغز رولت مرغ

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی) غذای یونانی

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) اش گوشت و بادمجان

خوراک میگو و قارچ (هندی) اردور

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو املت قارچ

طرز تهیه ی کوفته گوشت یونانی کوفته گوشت

طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل اشنایی با انواع نوشیدنی ها

ترافل گیلاس ( دسری خوشمزه ) طرز تهیه دسر پرتقال

املتی خوش طعم برای صبحانه طرز تهیه املت

طرز تهیه ی رولـت مغز رولت مرغ

طرز تهیه ی رولـت مغز,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,غذا با مرغ,طرز تهیه رولت مرغ,غذا با قارچ,طرز تهیه ی رولـت مغز,رولت مرغ و قارچ مخصوص,رولت,رولت گوشت خمیری,رولت مرغ,رولت تن ماهی,رولت قارچ,رولت سبزیجات,رولت گوشت,رولت شکم پر,غذا با سبزیجات,رولت ماهی

طرز تهیه ی رولـت مغز رولت مرغ

طرز تهیه: مغز را با یک عدد پیاز و کمی آب و نمک می‌گذاریم تا بپزد. (۱۵ الی ۲۰ دقیقه کافی است) سپس آن را در سافی قرار داده تا آب آن کاملا برود. بعد سبزی‌ها را خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگر شکسته و با هم مخلوط می‌کنیم به طوری که سفیده و زرده کاملا یکنواخت شود. بعد از این‌که سبزی‌ها کمی خنک شد با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کرده و مواد را در تابه‌ای بزرگ به قطر یک سانتی‌متر می‌ریزیم و در تابه را گذاشته تا مواد کاملا بسته شوند. مغزها را با چنگال نرم می‌کنیم. تابه را از روی حرارت برداشته و مغز را روی سطح سبزی  می‌مالیم به طوری که از اطراف کمی با سبزی فاصله داشته باشد آن را به دقت و محکم لوله می‌کنیم و به حالت رولت در می‌آوریم. رولت را چند دقیقه روی حرارت گذاشته و سپس از داخل تابه خارج کرده و با دقت حلقه‌حلقه می‌بریم و در ظرف مورد نظر می‌چینیم. می‌توانیم این رولت را با انواع سبزیجات و چیپس تزیین ‌نماییم.

 

طرز تهیه ی رولـت مغز,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,غذا با مرغ,طرز تهیه رولت مرغ,غذا با قارچ,طرز تهیه ی رولـت مغز,رولت مرغ و قارچ مخصوص,رولت,رولت گوشت خمیری,رولت مرغ,

مواد لازم :

سبزی ( تره، جعفری و گشنیز) ۵۰۰ گرم
 تخم‌ مرغ  پنج تا شش عدد
 روغن مایع  چهار تا پنج قاشق غذاخوری
 مغز گوسفند  دو تا سه عدد
 پیاز متوسط یک تا دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
مغز را با یک عدد پیاز و کمی آب و نمک می‌گذاریم تا بپزد. (۱۵ الی ۲۰ دقیقه کافی است) سپس آن را در سافی قرار داده تا آب آن کاملا برود. بعد سبزی‌ها را خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگر شکسته و با هم مخلوط می‌کنیم به طوری که سفیده و زرده کاملا یکنواخت شود. بعد از این‌که سبزی‌ها کمی خنک شد با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کرده و مواد را در تابه‌ای بزرگ به قطر یک سانتی‌متر می‌ریزیم و در تابه را گذاشته تا مواد کاملا بسته شوند.
مغزها را با چنگال نرم می‌کنیم. تابه را از روی حرارت برداشته و مغز را روی سطح سبزی  می‌مالیم به طوری که از اطراف کمی با سبزی فاصله داشته باشد آن را به دقت و محکم لوله می‌کنیم و به حالت رولت در می‌آوریم. رولت را چند دقیقه روی حرارت گذاشته و سپس از داخل تابه خارج کرده و با دقت حلقه‌حلقه می‌بریم و در ظرف مورد نظر می‌چینیم. می‌توانیم این رولت را با انواع سبزیجات و چیپس تزیین ‌نماییم.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی) غذای یونانی

طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) اش گوشت و بادمجان

خوراک میگو و قارچ (هندی) اردور

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو املت قارچ

طرز تهیه ی کوفته گوشت یونانی کوفته گوشت

طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل اشنایی با انواع نوشیدنی ها

ترافل گیلاس ( دسری خوشمزه ) طرز تهیه دسر پرتقال

املتی خوش طعم برای صبحانه طرز تهیه املت

طرز تهیه ی سالاد ماهی سفید سالاد