بستنی یخی برای بچه هایی که تازه دندان لق شان افتاده یا آن را کشیده اند؛ خوشمزه و تسکین دهنده خواهد بود و از بهانه گیری شان کم می کند. بزرگترها هم از تجربه طعمی خوشمزه و خنک در هوای گرم تابستان حتما لذت می برند. تهیه بستنی یخی در خانه و نوش جان کردن آن در کنار اعضای خانواده می تواند لحظات خوشی را رقم بزند. این چگونه برای شما طرز تهیه بستنی یخی و نکاتش را دارد.
چگونه بستنی یخی درست کنیم
قالب تهیه کنید. قالب های مخصوص بستنی یخی بهترین نتیجه را خواهند داشت. تهیه بستنی یخی در سینی های قالب یخ هم امکان دارد اما نتیجه بیشتر شبیه یخ های طعم دار است تا بستنی یخی. قالبی که تهیه می کنید باید برای قرار دادن در فریزر مناسب و ترجیحا از پلاستیک سخت باشد. اگر قالب ندارید می توانید از لیوان های کاغذی یا ظروف خالی ماست های تک نفره استفاده کنید.
معجون خودتان را تهیه کنید. بستنی یخی تنها از آب میوه ها تهیه نمی شود. انواع مختلف مواد غذایی را برای تهیه آن امتحان کنید.
هر یک از قالب ها را تا سه چهارم آن پر کنید. شما نباید قالب ها را بیش از این پر کنید چون بعد از یخ زدن حجم مواد بیشتر خواهد شد. پر کردن بیش از حد قالب ها بیرون آوردن آن ها را سخت می کند و نیز ممکن است هنگام یخ زدن لبریز شوند.
قالب یا لیوان ها را با پوششی بپوشانید. فویل برای این کار بهتر است؛ اما شما می توانید از پلاستیک هم استفاده کنید. از محکم بودن آن ها مطمئن شوید.
دسته ها را درست در وسط قالب قرار دهید و مطمئن شوید درست در جای خود قرار گرفته اند. فویل یا هر کاوری که استفاده کرده اید باید دسته را محکم در جای خود نگه دارد.
قالب را برای چند ساعت یا یک شب (تا زمانی که مواد منجمد شود) در فریزر قرار دهید.نوش جان!