دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

میموساى تخم‌ مرغ، پیش غذای جهانی سس سالاد

سالاد نخود فرنگی,سالاد,سالاد سیب زمینی,آموزش آشپزی,سس سالاد,سالاد ماکارونی,میموساى تخم‌ مرغ، پیش غذای جهانی,سالاد خیارشور,سالاد کالباس,سالاد سبزیجات,غذاهای مکمل,سالاد تخم مرغ,سالاد هویج,سالاد مخلوط,سالاد شوید، سالاد فصل

میموساى تخم‌ مرغ، پیش غذای جهانی سس سالاد

مجله آشپزی ایده آل: نوعی پیش‌غذا که برای یک شام ساده و سریع بی‌نظیر است. این خوراک با اسامی مختلف در سراسر اروپا و آمریکای شمالی رواج دارد و بسته به منطقه، مواد تشکیل‌دهنده آن متفاوت است. در فرانسه نام آن میموسا و مایونز جزء لاینفک آن است. میموسا یا تخم‌مرغ پر شده، معمولا سرد سرو می‌شود، اما اگر آن را داخل نان گذاشته و در فویل پیچیده و در فر تنوری کنید، تجربه‌ای بی‌نظیر خواهید داشت.

نوعی پیش‌غذا که برای یک شام ساده و سریع بی‌نظیر است. این خوراک با اسامی مختلف در سراسر اروپا و آمریکای شمالی رواج دارد و بسته به منطقه، مواد تشکیل‌دهنده آن متفاوت است.

 

مجله آشپزی ایده آل: نوعی پیش‌غذا که برای یک شام ساده و سریع بی‌نظیر است. این خوراک با اسامی مختلف در سراسر اروپا و آمریکای شمالی رواج دارد و بسته به منطقه، مواد تشکیل‌دهنده آن متفاوت است. در فرانسه نام آن میموسا و مایونز جزء لاینفک آن است. میموسا یا تخم‌مرغ پر شده، معمولا سرد سرو می‌شود، اما اگر آن را داخل نان گذاشته و در فویل پیچیده و در فر تنوری کنید، تجربه‌ای بی‌نظیر خواهید داشت.

سالاد نخود فرنگی,سالاد,سالاد سیب زمینی,آموزش آشپزی,سس سالاد,سالاد ماکارونی,میموساى تخم‌ مرغ، پیش غذای جهانی,سالاد خیارشور,سالاد کالباس,سالاد سبزیجات,غذاهای مکمل,

مواد لازم برای ۴نفر:

  •  تخم‌مرغ درشت: ۸ عدد
  •  سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
  •  سس خردل: یک قاشق چای‌خوری
  •  آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- تخم‌مرغ‌ها را ۳۰ دقیقه زودتر از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد. آنها را در یک قابلمه گذاشته و تا ۲ سانتی‌متر رویشان آب بریزید. آب را روی شعله متوسط به جوش آورید. پس از ۴ دقیقه در آن را بسته و از روی شعله بردارید، پس از ۱۰ دقیقه تخم‌مرغ‌ها را از آب خارج کرده و پوست آنها را بکنید.

۲- تخم‌مرغ‌ها را از وسط نصف کرده و زرده آنها را در یک کاسه بریزید. با چنگال زرده‌ها را له کنید، سس‌ها و آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۳- مایه زرده را در قیف ریخته و داخل سفیده‌ها را با آن پر کنید. این غذا را با نان سیاه، سالاد کاهو و سبزیجات آبپز سرو کنید.

نکات:

۱- می‌توانید سفیده را خرد کرده و با مایه زرده روی نان قالب زده با بیسکویت شور و گوجه‌فرنگی سرو کنید.

۲- این خوراک با خاویار فوق‌العاده است. اگر دست‌تان به خاویار رسید آن را به این روش سرو کنید.

۳- از کره نرم شده هم در مایه زرده می‌توانید استفاده کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

گازپاچو، آب‌دوغ خیار اسپانیایی! گازپاچو، آب‌دوغ خیار اسپانیایی!

کرم نارگیل، دسری برای مشکل‌پسندان دسر ساده

با اسموتی موز و شاه توت گرمای تابستان را کمتر کنید طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس

زمان افطار با رنگینک انرژی لازم را به بدنتان برسانید افطار رمضان 92

با این اسموتی کیوی خنک شوید آب میوه کیوی

خوشمزه ء تابستانی با بستنی عسلی انبه بستنی

ژله ریحون، تفاوتی که تجربه نکرده اید ژله پرتقال

بستنی پرتقالی ژله ای کالری غذا

رولت با مارمالاد خرمالو marmalad portegha

کیک پنیر با ژله انار کیک فنجانی