روغن را در دیگچه آب نموده و پیاز را در آن سرخ کنید . قطعات فلفل فرنگی ، سس گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه و اکلیل الجبل را در آن ریخته روی آتش ملایم بمدت ۲۵ دقیقه بپزید و موقعی که فلفل فرنگی نرم شد آن را از روی آتش برداشته رویش جعفری خرد کرده بپاشید و میل کنید .
مواد لازم :
پیاز ۲ فنجان
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
اکلیل الجبل ۰٫۲۵ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۰٫۲۵ قاشق سوپخوری
فلفل فرنگی شیرین ۴ فنجان
سس گوجه فرنگی ۴ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۲٫۵ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
روغن را در دیگچه آب نموده و پیاز را در آن سرخ کنید . قطعات فلفل فرنگی ، سس گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه و اکلیل الجبل را در آن ریخته روی آتش ملایم بمدت ۲۵ دقیقه بپزید و موقعی که فلفل فرنگی نرم شد آن را از روی آتش برداشته رویش جعفری خرد کرده بپاشید و میل کنید .