تن ماهی,ماهی سوف یا سفید,دستور پخت ماهی سالمون,باقالا پلو با ماهی,آموزش آشپزی,ماهی,غذاهای اصلی,ماهی پلو,ماهی تازه,دستور پخت ماهی,خوراک ماهی,غذا با ماهی,پختن ماهی
ماهی سوف یا سفید ماهی
مواد لازم:
ماهی سرخو یا سفید متوسط=۱ عدد
کره یا روغن زیتون=یکصد گرم
حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی=بمقدار زیاد برای تزئین
آبلیمو=۱/۲ فنجان
نمک و فلفل=بمقدار کافی
طرز تهیه:
فلسهای ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آنرا خارج کرده تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آنرا از وسط دو نیم می نماییم بطوریکه بشکل دو عدد ماهی در بیاید. کره آبکرده و آبلیمو و نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم و در فر ابتدا به مدت ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد می گذاریم
مواد لازم: ماهی سرخو یا سفید متوسط=۱ عدد
کره یا روغن زیتون=یکصد گرم
حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی=بمقدار زیاد برای تزئین
آبلیمو=۱/۲ فنجان
نمک و فلفل=بمقدار کافی طرز تهیه: فلسهای ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آنرا خارج کرده تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آنرا از وسط دو نیم می نماییم بطوریکه بشکل دو عدد ماهی در بیاید. کره آبکرده و آبلیمو و نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم و در فر ابتدا به مدت ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد می گذاریم
سپس از فر خارج می کنیم و روی آنر اکمی روغن زیتون با آبلیمو می کشیم و دوباره در فر با درچه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شود.ماهی ها را در ظرف متناسبی قرار می دهیم و با حلقه های لیمو ترش و گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم.